Ga naar hoofdinhoud

Op zaterdag 22 juni zal er een BerkentakkenAufguss plaatsvinden bij BijHoen Fitness & Wellness. Deze bijzondere Aufguss-methode is niet alleen bedoeld om meer variatie en plezier in het saunabezoek te creëren, maar zorgt ook voor een unieke manier om heerlijk tot rust te komen. Aansluitend kan je genieten van een onbeperkte en luxe BBQ. Verzeker jezelf van een plekje en reserveer dit unieke arrangement voor slechts €19,99 via onderstaand contactformulier.

Wat is een Aufguss?

Een Aufguss, ook wel opgieting of Löyly genoemd, is een van oorsprong Oostenrijkse traditie. Het betekent letterlijk “opgieten”, en de uitwerking ervan is zeer bijzonder. Tijdens een Aufguss wordt water met een etherische olie op een hete saunakachel gegoten. Na het opgieten, wappert de ‘saunameester’ de hete damp (met de ontspannende geur) door de ruimte. Door deze techniek gaat het lichaam extra zweten en door het gevoel van warmte en door de geur nog meer ontspannen. Een Aufguss duurt ongeveer 15 minuten.

Een BerkentakkenAufguss is net iets unieker dan een reguliere Aufguss door het gebruik van berkentakken tijdens de Aufguss.

Wil je deze bijzondere Aufguss ook eens meemaken? Reserveer dan hieronder het BerkentakkenAufguss Arrangement incl. onbeperkte BBQ voor slechts €19,99 p.p. VOL=VOL!

BerkentakkenAufguss Arrangement Reserveren


Door het onderstaande formulier in te vullen kun je jezelf aanmelden voor de BerkentakkenAufguss incl. onbeperkte BBQ op 22 juni.