Ga naar hoofdinhoud

De overheid heeft de maatregelen rondom corona wederom aangescherpt waardoor vanaf zondag 28 november de volgende punten van toepassing zijn bij BijHoen voor de komende 3 weken:

1. Aangepaste openingstijden

Het FitnessTheater en de horeca zijn van maandag t/m zaterdag geopend van 07.30 uur tot 17.00 uur. Op zondag zijn we van 07.30 tot 15.00 uur geopend. De sauna is van maandag t/m zaterdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur (woensdag damesdag). We gaan dus vroeger open om meer sport- en ontspanningsgelegenheid te creëren om de avondsluiting zoveel als mogelijk te compenseren.

2. Aangepast lesrooster

Vanaf maandag 29 november gaat een aangepast lesrooster in. Klik hier voor het rooster. We hebben alle lessen van BijHoen geprogrammeerd tussen 07.30 en 17.00 uur. Elke dag zijn er vroege-ochtend lessen, meer ochtend en lunch lessen en extra lessen in de middag.Tijdelijk activiteitenrooster – A4 – 29 november 2021


We begrijpen dat deze maatregelen voor verschillende leden niet in het reguliere week-schema passen. We dagen jullie dan ook uit om op zoek te gaan naar manieren om toch gebruik te blijven maken van de club de komende 3 weken. Ook al ben je misschien geen ochtend mens, probeer toch eens een ochtend work-out. Iets eerder naar bed en iets eerder op en je kunt gewoon aan de slag blijven. Ook kun je met je werkgever misschien afspreken dat je overdag een uurtje gaat sporten. Dat kan ook tijdens de lunchpauze. Misschien totaal niet wat je gewend bent, maar volgens het oude gezegde “verandering van spijs doet eten” kom je de komende weken wellicht tot nieuwe inzichten. Let’s do this! ??


Maatregelen voor alle bezoekers

Mondkapje is verplicht. Deze kun je afzetten wanneer je plaats genomen hebt in de horeca of wanneer je de sportruimte of sauna bereikt hebt.

QR-code is wel verplicht bij bezoek horeca, bezoek sportfaciliteiten en als ouder van zwemleskinderen. Wil je als saunabezoeker gebruik maken van de SaunaBar? Laat dan de QR-code scannen bij de entree.

QR-code is niet verplicht indien je in het systeem van BijHoen bent geregistreerd als 2G (je hebt een Gevaccineerd of Genezen bewijs laten zien) hoef je geen QR-code meer te laten zien. Saunabezoekers hoeven ook geen QR-code te laten zien.

Houd 1,5 meter afstand

Bevriezen lidmaatschap

We gaan er samen alles aan doen zodat je de komende 3 weken de faciliteiten kunt blijven gebruiken. Ben je door de nieuwe maatregelen echt niet in staat om de club te gebruiken, bieden we je aan om het lidmaatschap vanaf maandag 29 november 2021 voor 3 weken te bevriezen. We gaan er van uit dat je deze aanvraag alleen doet wanneer je echt geen mogelijkheden hebt. Stuur een e-mail naar [email protected] met de aanvraag tot bevriezing. Let op: je lidmaatschap en de betaling daarvan loopt gewoon door, de financiële afwikkeling vindt in de loop van december plaats.

We hopen dat deze nieuwe golf van corona infecties snel voorbij zal zijn en dat jullie allemaal gezond blijven. #staysafe #stayhealthy