Ga naar hoofdinhoud

De zomerse temperaturen houden nog even aan, de Zomerpas houden we er daarom ook nog even in! We verlengen de actie BijHoen Zomerpas met 14 dagen. Kom vandaag nog kennismaken met BijHoen Fitness & Wellness!

4 weken onbeperkt gebruik maken van alle sportfaciliteiten, inclusief groepslessen, zwembad en begeleiding van een fitnesscoach.

Begin de zomer goed met de Zomerpas van BijHoen Fitness & Wellness voor slechts € 27,50. Met de begeleiding van een persoonlijke FitnessCoach bereik je nóg sneller het gewenste resultaat. Ga aan de slag op de modernste cardio apparatuur met touchscreen televisie en Virtual Active. Of doe mee met één van de meer dan 70 groepslessen per week! Ga los op Zumba of FightingFit, verstevig je spieren met BodyPump , kom in balans met Pilates, werk aan je uithoudingsvermogen met Spinning of doe de totale lichaams-workout met FunXtion. Wil je individueel van de Fitness gebruik maken? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Er is heel veel keuze en je mag OVERAL aan deelnemen!

 

– Zomerpassen kunnen aangevraagd worden t/m 9 augustus 2018.
– Zomerpassen gelden ter introductie en alleen beschikbaar wanneer u nog niet bekend bent met BijHoen/geen lidmaatschap heeft gehad bij BijHoen.

Ik meld me aan!


Door het onderstaande formulier in te vullen kun je jezelf aanmelden voor deze activiteit.