Over BijHoen Fitness & Wellness

Clubinfo

Bij BijHoen fitness & Wellness fitness je in een unieke locatie met een karakteristieke sfeer

BijHoen Fitness & Wellness is gevestigd in een monumentaal pand aan de Uranusstraat in Brunssum (Treebeek). Dit op nog geen steenworp afstand van Heerlen (Hoensbroek). Met de ruime gratis parkeermogelijkheden en de karakteristieke sfeer van de locatie is deze club uniek te noemen.

GROOTSTE AANBOD IN DE REGIO

Met het breedste activiteitenprogramma in de regio en de best uitgeruste faciliteiten is er altijd iets om jouw doelen te verwezenlijken. Van Aquarobics in ons 31 graden indoor zwembad tot (cardio) fitness op de beste apparatuur, van swingende Zumbalessen tot een volledig uitgeruste sauna-accommodatie.

MENSEN ZOALS JOU

We zijn er trots op dat een ware afspiegeling van de samenleving bij ons lid is. Het jongste lid is 6 weken oud en de oudste maar liefst 89! Dat is het geheim van de ontspannen en ongedwongen sfeer in de club. Je hoeft bij ons niet de snelste, sterkste, mooiste of sportiefste te zijn. Iedereen wordt geaccepteerd zoals hij of zij is.

ERVAAR HET ZELF!

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende rondleiding om kennis te maken met BijHoen Fitness & Wellness. 1000 woorden of 100 foto’s kunnen niet uitleggen wat je alleen kunt voelen. Dus kom langs en ervaar de club die bij jou past!

CombiFit

Nog geen lid van onze club?