Ga naar hoofdinhoud

Fitter en wijzer na één ochtend? Kom dan op 8 februari van 09.30 tot 13.00 uur naar de BijHoen Quadrathlon. Een ochtend waarbij je deel kunt nemen aan 4 mini groepslessen en een leerzame clinic. In de clinic krijg je informatie over hoe je krachttraining kunt combineren met groepslessen.

Dit zijn de mini groepslessen:

 • FightingFit
  FightingFit is een conditietraining op basis van bewegingen uit verschillende vechtsporten. Dit betekent dat er bij FightingFit niet alleen intensieve en explosieve, maar ook rustige en ontspannende bewegingen worden uitgevoerd, gericht op evenwicht, concentratie en coördinatie. De combinatie van vechtbewegingen en fantastische muziek zorgt voor zowel een lichamelijke als een mentale uitdaging. De oefeningen worden uitgevoerd op boxzuilen en verschillende pads.
 • Spinning
  Spinning is een groepstraining, geschikt voor mannen en vrouwen, jong en oud. Kortom, geschikt voor iedereen die op een even plezierige als effectieve wijze wil werken aan zijn/haar conditie. Een trainingsvorm puur gebaseerd op de fietsbeweging. Spinning is eenvoudig van structuur en daarom zo herkenbaar en fijn om te doen.
 • Xtreme
  Tijdens Xtreme werk je in 30 minuten op een verantwoorde manier naar een maximale inspanning toe.  Je volgt een gevarieerd programma dat bestaat uit een combinatie van Corebags, boksen, TRX, freeweights en kettlebells, en wordt uitgedaagd om iedere groepsles tot het uiterste te gaan!
 • Jump!
  Op zoek naar een sport met hoge verbranding, ontlading van stress én plezier? doe mee met onze nieuwe groepsles: “Jump!” Deze leuke, nieuwe fitnessuitdaging zorgt ervoor dat je jouw fitnessdoelen kunt bereiken. En dát met een sessie van maar 30 minuten! Deze intensieve training op een trampoline werkt stressverlagend en is geschikt voor iedereen. Ontdek hoe leuk Jump! is en meld je aan voor een proefles.

Is dit een ideale ochtend voor jou? Schrijf je dan zo snel mogelijk in bij de receptie! Deelname kost € 2,50, inlcusief een heerlijke én gezonde smoothie.

Blijf helemaal up-to-date over de BijHoen Quadrathlon via het Facebookevenement!