Ga naar hoofdinhoud

Faciliteiten van BijHoen gesloten

De regering heeft wederom ingrijpende coronamaatregelen genomen, waaronder het sluiten van sport- en fitnesscentra tot en met vooralsnog 19 januari 2021. We hebben er alle begrip voor dat het kabinet deze besluiten neemt om een verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Gezondheid is immers ons kostbaarste bezit.

Thuis zitten is niet stilzitten!
De getroffen maatregelen hebben verregaande gevolgen voor ons dagelijks leven, voor jou als lid en voor ons als club. Dat betekent dat je tijdelijk geen gebruik kunt maken van onze faciliteiten. Gelukkig gaan we wél weer digitaal sporten via social media! Zo kun je de laatste kilo’s van het jaar thuis er af trainen en toch fit blijven tussen de feestdagen door.

Bekijk hier het live les rooster.

Wat gebeurt er met mijn lidmaatschap?
Als club staan we voor een uitzonderlijk dilemma: enerzijds willen we onze leden maximaal compenseren, maar anderzijds moeten we aan al onze verplichtingen voldoen. Het opschorten van de betalingsverplichting zou grote gevolgen hebben voor ons bedrijf en dus ook voor jou als lid. Toch zijn we op zoek gegaan naar mogelijkheden om compensatie aan te bieden en willen we voor jou zo snel mogelijk duidelijkheid hierover bieden. We hebben 2 mogelijkheden gecreëerd waaruit je zelf kunt kiezen:

Optie 1: Je lidmaatschap laten doorlopen zonder compensatie
“Ik begrijp dat dit een geval van overmacht betreft en ondersteun hiermee BijHoen Fitness & Wellness in deze lastige tijd. Hiermee kies ik ervoor geen compensatie te ontvangen.”

Optie 2: Je betaalde lidmaatschapsgeld als compensatie op je clubkey-tegoed storten
“Ik ontvang graag een tegoed (van het betaalde lidmaatschap) op mijn account waarmee ik kan afrekenen bij de horeca, een cadeaubon kan kopen of zaken als saunabezoek, Personal Training, zonnebanksessies of massages mee kan betalen.”

Bovenstaande opties gelden vanaf 15 december 2020. Geef jouw keuze uiterlijk 31 december 2020 aan ons door via www.bijhoen.nl/mijn-lidmaatschap-keuze. Let op: Wanneer we voor 31 december 2020 niets vernemen zal het lidmaatschap automatisch worden ingedeeld bij optie 1.

We houden de maatregelen en richtlijnen van de overheid scherp in de gaten. Zodra er veranderingen plaatsvinden die betrekking hebben op jou als lid, communiceren we dit direct. Voor nu is het allerbelangrijkste dat we allen gezond blijven, zodat we ons hopelijk snel weer samen kunnen voorbereiden op het nieuwe jaar!

Bedankt voor je begrip en we hopen jullie snel weer te mogen ontvangen onder ‘normale omstandigheden’.

Met sportieve groet,

Team BijHoen Fitness & Wellness