Bij ons train je

Coronaproof

Helaas is BijHoen Fitness & Wellness tot 14 januari 2022 gesloten volgens de laatste coronamaatregelen. We hopen jullie daarna weer van harte welkom te heten in onze club.

volgens de laatste coronamaatregelen

Openingstijden BijHoen Fitness & Wellness

Maandaggesloten
Dinsdaggesloten
Woensdaggesloten
Donderdaggesloten
Vrijdaggesloten
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten

WORKOUTS

Het vernieuwde groepslesrooster gaat hopelijk vanaf 14 januari weer van start. Dat betekent dat je vanaf dan kunt genieten van gloednieuwe workouts, in een gloednieuwe groepsleszaal (Burn, Barre, Sculpt, Yoga en meer). Ook wordt het nieuwe CycleTheater in gebruik genomen, met nieuwe fietsen én nieuwe workouts: Cycle Rush, Cycle Rhythm en Cycle Performance.

Reserveer je workout

Individuele fitness

Hopelijk zijn vanaf dan individuele binnensporten ook weer toegestaan. Je kunt dus weer gebruik maken van jouw favoriete kracht- en cardio-apparatuur.

Reserveer je training

Sauna & Wellness

It’s time to relax! Kom tot rust in een stomende sauna, ontdek het sensationale spa gevoel in de whirlpool, geniet van een massage of neem een vitamine-boost onder de zonnebank. Want vanaf 14 januari zijn jullie hopelijk ook weer allemaal welkom in onze saunafaciliteiten. Douches en kleedruimtes worden ook weer beschikbaar gesteld.

Reserveer je saunabezoek

BijHoen coronaproof

Safety first

Download onze app

Veiligheid staat altijd voorop bij BijHoen. Om die veiligheid te borgen vragen wij iedereen een reservering te maken voor een bezoek aan onze faciliteiten. Zo houden wij toezicht op het aantal mensen in en rondom onze club.

Play Store

Veelgestelde vragen

Hoe borgen jullie de veiligheid van de leden?

De veiligheid van de club, onze medewerkers en leden worden geborgd middels een stevig pakket van maatregelen. Zo is er een app gelanceerd waarmee leden eenvoudig een tijdslot voor alle sportactiviteiten kunnen reserveren. Hiermee houden we toezicht op het aantal mensen in en rondom onze sportclub en garanderen we de veiligheid. Er is een corona-officer aangesteld welke dagelijks toetst of alle maatregelen getroffen worden. Daarnaast hebben we een veilige omgeving gecreëerd met duidelijk aangegeven trainingsvakken en wordt er voldoende afstand en ruimte geborgd tijdens groepslessen. Ten slotte worden sporters bij elk bezoek gewezen op de maatregelen in onze club en worden materialen doorlopend gedesinfecteerd. Vanzelfsprekend dient iedereen met klachten thuis te blijven.

Wat zijn de coronaregels van BijHoen?

Klik hier voor een overzicht van onze coronaregels.

Is het dragen van een mondkapje verplicht?

Het dragen van een mondkapje is verplicht zodra je het gebouw van BijHoen binnentreedt en nog niet op de plek van sportactiviteit bent aangekomen. Dat betekent dat je overal een mondkapje moet dragen, behalve tijdens de activiteit waarvoor je bent aangemeld via de BijHoen App. Ga je fitnessen? Dan mag het mondkapje af in het FitnessTheater. Is het Fitness-uur afgelopen? Dan verzoeken wij je om het mondkapje weer op te doen. Deze regels gelden zowel voor al onze leden als medewerkers en sportinstructeurs van BijHoen Fitness & Wellness. 

Zijn de kleedruimtes en douches geopend?

Kleedruimtes en douches worden voor iedereen beschikbaar gesteld vanaf 5 juni 2021. Tot 5 juni verzoeken we jullie om alléén een handdoek, bidon en sportschoenen mee naar binnen te nemen.

Is het FitnessTheater geopend?

Het FitnessTheater is regulier geopend. Reserveer altijd jouw fitnessbezoek via de BijHoen App. Zo kunnen we het aantal gebruikers maximaliseren en voor iedereen een veilige sportomgeving creëren. In het FitnessTheater is de inrichting afgestemd op het 1,5 meter protocol. Enkele (cardio) apparaten zijn buiten werking gesteld, maar de Spinningruimte is (buiten de lessen om) ook toegankelijk tijdens je fitnessbezoek. Kortom, meer dan voldoende mogelijkheden om je cardio te trainen.

Moet ik mijn workout reserveren? En waar?

Veiligheid staat voorop bij BijHoen. Daarom kun je via de BijHoen App een tijdslot reserveren voor individuele fitness. Houd er rekening mee dat jouw toegang tot BijHoen geweigerd wordt, indien er geen sprake is van een reservering. Het downloaden van de app kan via:
BijHoen App op Apple: www.bit.ly/BijHoen-iOS
BijHoen App op Google Android: www.bit.ly/BijHoen-android

Hoe reserveer ik via de bijhoen app?

Stap 1: Activeer je persoonlijke BijHoen-account via de activatie-mail die je hebt ontvangen. Werkt dit niet? Probeer dan ‘Wachtwoord vergeten’. Nog steeds niet gelukt? Stuur dan een mail naar [email protected]. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Stap 2: Download de gratis BijHoen App en log in. Kun je geen app downloaden? Reserveren kan ook in onze online portal. Klik hier
Stap 3: Reserveer een tijdslot voor je favoriete activiteit. Klik op ‘Reserveren’ en daarna op ‘Ik wil een les reserveren’. Let op: geen reservering betekent géén toegang.

Mag ik meerdere lessen reserveren?

We willen iedereen een plekje gunnen. Daarom mag je per lessoort maximaal één les per dag reserveren. Indien er een plek bij dezelfde les vrij komt op dezelfde dag, mag je die les eraan vastplakken. Dit kan alleen vlak voor een les besloten worden en is niet van tevoren af te spreken. Dus heb je bijvoorbeeld individueel fitness gereserveerd, maar het uur erna is niet vol, mag je langer blijven. Komt er een ‘nieuw’ lid, dan heeft deze altijd voorrang op iemand die al een les heeft bijgewoond. Zo geven we iedereen de mogelijkheid om te sporten.

Ik kan de app niet downloaden. Kan ik ook op een andere manier reserveren?

Een activiteit reserveren kan ook via onze online portal. Klik hier. Lukt dit niet? Stuur dan een mail naar [email protected]. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gaan de groepslessen door?

Het vernieuwde groepslesrooster gaat vanaf 5 juni 2021 van start. Dat betekent dat je vanaf dan kunt genieten van gloednieuwe workouts, in een gloednieuwe groepsleszaal (Burn, Barre, Sculpt, Yoga en meer). Ook wordt het nieuwe CycleTheater in gebruik genomen, met nieuwe fietsen én nieuwe workouts: Cycle Rush, Cycle Rhythm en Cycle Performance.

Is het zwembad geopend?

Het indoor zwembad is volledig geopend. Alle activiteiten in het zwembad mogen weer plaatsvinden. Dat zijn de zwemlessen voor ABC zwemmen, baby-peuterzwemmen, vrij zwemmen en aquarobics.