Ga naar hoofdinhoud

Op Oudjaarsdag dinsdag 31 december organiseert BijHoen Fitness & Wellness de jaarlijkse OliebollenTraining om de extra calorieën van Oudjaarsavond alvast te compenseren. De OliebollenTraining is voor alle leden en er kan deelgenomen worden aan meerdere activiteiten. Ook mag je deelnemen aan activiteiten die buiten je reguliere lidmaatschap vallen! Meedoen? Inschrijven is mogelijk aan de receptie!

Om te voorkomen dat leden zich opgeven, maar toch niet komen, vragen wij een kleine bijdrage. Hiervoor is wel een smoothie inbegrepen! Als extra krijgt iedereen die deelneemt na de training kosteloos toegang tot de sauna faciliteiten!

PowerJump! (9.15 uur – 10.15 uur)

Ervaar de nieuwe Jump! les gecombineerd met een krachtige work-out! Alles komt aan bod: explosiviteit, kracht en uithoudingsvermogen. Deelname kost € 2,50 p.p. (een smoothie is inbegrepen).

SpinningMarathon (9.30 uur – 11.30 uur)

Doe mee met de 2 uur durende SpinningMarathon! Fietsen op de beste muziek van 2019! Deelname kost € 2,50 per persoon (een smoothie is inbegrepen).

ZumbaMarathon (10.20 uur – 11.50 uur)

Doe mee met de 1,5 uur durende ZumbaMarathon. Ga swingend het jaar uit en oefen je dansmoves voor Oudjaarsavond alvast! Deelname kost € 2,50 per persoon (een smoothie is inbegrepen).

AquarobicsXXL (10.30 uur – 11.30 uur)

Doe mee met de extra lange Aquarobics training! Zoals je gewend bent maken we er een feestje van en zorgen we ervoor dat je swingend het jaar uitgaat. Deelname kost € 2,50 p.p. (een smoothie is inbegrepen).

XtremeXXL (10.30 uur – 11.30 uur)

Extreem! Maar dan nóg extremer. Sport jezelf nog even helemaal leeg, daag jezelf uit en kijk hoe ver jij kunt gaan. 1 volledig uur lang volle bak! Deelname kost € 2,50 per persoon (een smoothie is inbegrepen).

OliebollenAufguss (12.15 uur)

De Oliebollentraining combineren met een rondje sauna? Dat kan! De sauna faciliteiten zijn deze dag van 11.00 uur tot 16.00 uur open en deelnemers van de Oliebollentraining krijgen gratis toegang tot de sauna! Om 12.15 uur is er een OliebollenAufguss (opgieting). Om je plek te garanderen kun je jezelf kosteloos inschrijven bij de receptie.

 

Ik meld me aan voor de Oliebollentraining!


Door het onderstaande formulier in te vullen kun je jezelf aanmelden voor de Oliebollentraining