Ga naar hoofdinhoud

Fit het nieuwe jaar 2015 in? Hoog tijd om de algehele conditie op peil te brengen. Heb je geregeld gesport, maar heb je de laatste tijd niet genoeg discipline gehad? Heb je wel een goede basisconditie maar wil je nog even die laatste kilo’s er af? Wil je die spierlijnen wat zichtbaarder maken voor de start van 2015? Dan is het BodyBoost programma helemaal wat voor jou!

 

Deze 8 weekse cursus zal je in vorm brengen voor het nieuwe jaar 2015. Even er flink tegen aan en alles op alles om je lichaam in vorm te krijgen onder goede begeleiding en een verantwoord trainings- en voedingsprogramma. Zo ga je  3 keer per week 45 minuten sporten, waarvan minimaal 1 keer per week onder leiding van een gecertificeerd Personal Trainer (small group Personal Training). Daarnaast krijg je een volledige Body Composition meting (o.a. vet-, omvang en spiermassameting) in week 1, 4 en 8 om de voortgang te controleren. Ook ga je aan de slag met een gepersonaliseerd voedingsschema. Ga jij de uitdaging aan?

 

De Winter BodyBoost is verkrijgbaar vanaf € 99,- voor leden. Niet lid van de club? Vraag dan naar de mogelijkheden voor niet-leden. Meld je vandaag nog aan en neem contact op met de ledenservice via 045-5600760 of [email protected] of kom naar de informatie avond op woensdag 29 oktober om 19.00uur.

 

 

 

[box]

Ik meld me aan!


Door het onderstaande formulier in te vullen kun je jezelf aanmelden voor deze activiteit.
[/box]