Ga naar hoofdinhoud

Alfa Trailrun 2014

Op de valreep hebben we besloten om  met verschillende deelnemers van het FitnessBijHoen RunningTeam in te schrijven voor de Alfa Trailrun 2014 op zondag 19 oktober 2014. Heb je ook zin om de eerste Alfa Trailrun met ons mee te beleven? Schrijf je dan ook in via het onderstaande formulier. Wij regelen vervolgens jouw deelname en houden je op hoogte van dit evenement. Er is een keuze in 2 afstanden: 13 en 27,5 km (300 & 750m D+). De kosten bedragen € 11,- voor 13 km en € 15,- voor 27,5 km. Inschrijven via FitnessBijHoen kan t/m 15 oktober via het onderstaande formulier.

 

Wat is Trailrunning?

Trailrunning wil zeggen ‘off-road hardlopen’: door de natuur, over smalle paadjes (Trails) en natuurlijke hindernissen zoals heuvels/bergen, rotsen en beekjes bedwingen. Dus geen “saai” asfalt en focus op snelle tijden, maar heerlijk door de natuur met veel belevenis!

 

Wat is de Alfa Trailrun?

Op zondag 19 oktober zal er vanuit Thull, gemeente Schinnen, een uniek nieuw loopevent worden georganiseerd. Vanaf bierbrouwerij Alfa zal de eerste Alfa Trail worden gelopen. Bekende hellingsbossen als Daniker-en Stammenerbos zullen worden aangedaan en als rode lijn zal de Geleenbeek fungeren. Als toetje zal in Thull ook nog de klim naar de kapel worden aangedaan.

Logo-TrailRun

 

De route

De route is voor 95% definitief. Klik hieronder voor meer informatie:

Route van de Alfa Trailrun 13 km

Route van de Alfa Trailrun 27 km

 

[box]

Ik meld me aan!


Door het onderstaande formulier in te vullen kun je jezelf aanmelden voor deze activiteit.
[/box]