Ga naar hoofdinhoud

MITCH THEUNISSEN, 18 JAAR
WERKZAAM SINDS 2015
FUNCTIE: GASTHEER & HORECA MEDEWERKER

IEDEREEN HAD VROEGER ZIJN OF HAAR DROOMBEROEP. WELK BEROEP WAS DAT VOOR JOU?
Vanaf kleins af aan wil ik al mensen beter maken en heb ik altijd in het ziekenhuis willen werken. Dit jaar kan ik die droom waar maken. Ik ben namelijk aangenomen voor de opleiding tot Verpleegkundige op Hogeschool Zuyd in Heerlen.

HOE BEN JE BIJ BIJHOEN TERECHT GEKOMEN?
Ik zag een online-advertentie van BijHoen langskomen en omdat ik hier vroeger mijn zwemdiploma’s heb gehaald kende ik het al. Via een gemeenschappelijke kennis van mijn vriendin en eigenaar Jimé ben ik uiteindelijk bij BijHoen terecht gekomen.

WAT IS HET LEUKSTE WAT JE HEBT MEEGEMAAKT TIJDENS JE PERIODE BIJ BIJHOEN?
Het teamuitje van afgelopen juni. We zijn 3 dagen met z’n allen in een groot huis in Gemmenich verbleven. Het was daar lachen, gieren, brullen!

HOE ZOU JIJ JE FUNCTIE OMSCHRIJVEN?
Mijn functie houdt in dat ik de mensen een leuke dag bezorg. Ik werk voornamelijk in de sauna en daar is het heel belangrijk dat de hele ervaring klopt voor de mensen.

WELKE SPORTEN BEOEFEN JE ZELF?
Ik voetbal sinds mijn 4e en zit nu bij de A1 van VV De Leeuw in Brunssum. Ook sport ik minimaal 3x per week bij BijHoen. Dat doe ik samen met o.a. mijn collega Jack. Met mijn vriendin volg ik groepslessen als Funxtion, Funxtion(ABS) en mijn favoriet, GladiatorWorkouts.

WAT IS JE PERSOONLIJKE DOEL MET SPORTEN?
Er 100% voor gaan. Als je niet alles geeft tijdens het sporten betekend het dus ook dat je niet vooruit kunt gaan. Ik kom vooral sporten om mijn energie kwijt te komen en met de krachttrainingen probeer ik natuurlijk ook wat meer kracht op te bouwen.

HOE ZIE JE JEZELF OVER 5 OF 10 JAAR?
Over 5 jaar wil werken op een afdeling in een ziekenhuis als Verpleegkundige. Ik ga nu 4 jaar HBO-Verpleegkunde studeren. Daarna zou ik een Master willen volgen als Nurse-practitioner (verpleegkundig specialist).