Ga naar hoofdinhoud

Graag laten we een FitnessBijHoen lid aan het woord waarom ze bij ons gestart is en hoe ze er nu voor staan. In dit interview is Moniek Bremen aan de beurt.

 

Lid sinds:Januari 2013Personal Training Brunssum
Leeftijd:26 jaar
Beroep:Verpleegkundige in het AZM te Maastricht
Studie:HBO
Relatie:Getrouwd

 

 

 

 

 

 

Heb je naast sport nog andere hobby’s?

Naast het sporten heb ik geen andere hobby’s. Het voordeel hiervan is dat mijn man Ruben net zo’n fanatieke sporter is als ikzelf ben. Voorheen speelde ik in een showband. Dit was tevens onze gezamenlijke hobby. Nu sport ik het liefst bij FitnessBijHoen!

 

Hoe ben je bij FitnessBijHoen terecht gekomen?

Na vele andere sportscholen uitgeprobeerd te hebben besloot ik eens bij FitnessBijHoen een kijkje te komen nemen. Ik had vanaf het eerste moment een goed gevoel. Voor mij was een grote pré dat er een mogelijkheid is tot Fysio Fitness. FitnessBijHoen biedt daarnaast voor mij een ruim aanbod aan groepslessen en fitnesslessen.

 

 moniekbremen2

Welke activiteiten doe je allemaal/hoeveel uren per week ben je te vinden bij FitnessBijHoen?

Ik volg trouw wekelijks 2 spinningslessen, 1 hardlooptraining, 2x zelfstandig fitness en 1 uur Personal Training. In totaal ben ik dus zo’n 8 uur per week bij FitnessBijHoen te vinden.

 

Hoe ben je zo gemotiveerd om zo vaak te komen sporten?

Van mezelf wilde ik graag ‘gewoon gezonder’ worden. Dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Maar door het enthousiasme en de motivatie die ik meekreeg van de Personal Trainer kreeg ik al snel resultaat. Het opgeleverde resultaat geeft me natuurlijk nog meer motivatie om vol te blijven houden.

 

Sinds een half jaartje doe je nu Personal Training i.c.m. zelfstandig sporten. Voorheen deed je alleen zelfstandig sporten. Merk je verschillen en wat zijn de verschillen?

Nu ik Personal Training volg merk ik dat ik ECHT iets gedaan heb na een training. Ik krijg uitgelegd wat ik doe en waarom. Ook merk ik dat ik er conditioneel erg op vooruit ben gegaan. Voorheen kon ik nog geen kilometer hardlopen. Nu hou ik het makkelijk een half uur vol op de loopband. Verder wil ik graag 10 km lopen tijdens de Parelloop en ben ik hier uiteraard voor aan het trainen. In het dagelijks leven voel ik me ook veel energieker en fitter.

 

Wat is je ultieme doelstelling, en ben je al goed op weg deze te behalen?

Mijn doel was om 10 kg kwijt te raken, dit is inmiddels gelukt! Ik ben nu zelfs 10cm kwijt. Nu ik mijn doelstelling behaald heb wil ik er juist mee doorgaan, het is intussen een verslaving geworden!

 

Hoe ervaar je de Personal Training? Wat vindt je er goed aan? Hoe zou jij het omschrijven?

Het fijne is dat je constant een afspraak hebt staan, je hebt een stok achter de deur. De enorme motivatie die je van een Personal Trainer krijgt helpt je enorm. Ik bereik dingen die ik zelf nooit verwacht had te bereiken. Mijn zelfvertrouwen is hierdoor vele malen groter geworden. Het mooiste is dat ik van mijn omgeving vaak te horen krijg dat ze zien/merken dat ik aan het veranderen ben!

Personal Training Brunssum

 

 

Meer informatie over de activiteiten die Moniek leuk vindt? Vul het formulier in en we brengen u graag op de hoogte!

 

[box]

Ik wil hardlopen!


Door het onderstaande formulier in te vullen kun je jezelf aanmelden voor deze activiteit.

[/box]