Ga naar hoofdinhoud

Wie laat jij 1 maand lang gratis kennismaken met BijHoen. Als lid van BijHoen kan je iemand introduceren om vrijblijvend een maand lang aan alle sportactiviteiten (Fitness, groepslessen en zwembad) deel te laten nemen.

Ga (samen) aan de slag op de modernste cardio apparatuur met touchscreen televisie en Virtual Active. Of doe mee met één van de meer dan 70 groepslessen per week! Ga los op Zumba of FightingFit, verstevig je spieren met BodyPump of kom in balans met Pilates, werk aan je uithoudingsvermogen met Spinning of doe de totale lichaams-workout met FunXtion. Wil je individueel van de Fitness gebruik maken? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Er is heel veel keuze en je mag OVERAL aan deelnemen!

Naast dat je je introducee een maand lang gratis sporten geeft maak je zelf ook nog kans op een maand gratis sporten. Schrijft je introducee zich na afloop van de gratis maand namelijk in, ontvang jij ook nog een gratis maand!

*Je kan tot uiterlijk 21 juni iemand introduceren via deze Vriendenactie.

*Deze actie is ter introductie en is alléén beschikbaar wanneer je introducee nog niet bekend is met BijHoen/geen lidmaatschap heeft gehad bij BijHoen.

Vul onderstaand formulier in en meld je introducee aan.

Ik meld me aan!


Door het onderstaande formulier in te vullen kun je jezelf aanmelden voor deze activiteit.