Ga naar hoofdinhoud

Kom naar de eerste editie van Ladies Night op woensdag 22 januari! Deze avond speciaal voor de dames staat helemaal in het teken van pure verwennerij en ontspanning. Schakel af tijdens de groepsles Pilates. Geniet daarna van een heerlijk 3 gangen menu, inclusief bijpassende gin-tonics. En sluit de avond volledig ontspannen af met een massage en een bezoek aan de saunafaciliteiten. Koop nu je ticket voor € 47,50 via bijhoen.nl/ladiesnight en wees verzekerd van een moment voor jezelf of geef deze heerlijke avond cadeau met kerst. Wees er snel bij, want inschrijven kan tot en met 16 januari. Wacht dus niet te lang! Let op: het dragen van badkleding tijdens Ladies Night is verplicht!

Wat heeft deze avond allemaal te bieden?

  • Vergeet even alle stress en schakel af met een groepsles Pilates van 30 minuten.
  • Een heerlijk 3 gangen menu met één bijpassende gin-tonic per gang. Laat jezelf verrassen en ontdek hoe lekker zo’n trendy klassieker kan zijn!
  • Saunabezoek waarbij er gebruik gemaakt mag worden van alle saunafaciliteiten. Kom in balans, laat alles los en voel je goed. Van binnen én buiten.
  • Kom helemaal tot rust dankzij een heerlijke ontspanningsmassage van een kwartier.

Is dit echt iets voor jou? Meld je dan snel aan! Koop nu je ticket voor € 47,50 en wees verzekerd van een heerlijk moment voor jezelf. 

Meer informatie vind je via hier en het Facebookevent. Helemaal up-to-date over Ladies Night!