Ga naar hoofdinhoud

De man die alles kan
Meet Guido

Wat is er mooier dan van je hobby je werk kunnen maken? Guido Wierts is in 2017 bij BijHoen aan de slag gegaan als onderhoudsman. Klussen is zijn hobby, dus hoe mooi is het dat hij bij BijHoen constant met zijn hobby bezig kan zijn? Guido heeft al vele brandjes geblust en als we even met de handen in het haar zitten, is hij de eerste die we bellen!

Hoe ben je bij BijHoen terechtgekomen?

“Toen ik de vacature technische dienst bij BijHoen zag, wist ik het gelijk: hier wil ik werken! Het is een functie met ontzettend veel uitdaging. Geen enkele dag is hetzelfde. Daarnaast ben ik tijdens mijn werk altijd omringd door leuke, gezellige mensen die komen sporten of die een dagje heerlijk komen relaxen. ”

Sport je zelf ook regelmatig?

“Je zou misschien verwachten dat ik veel sport, aangezien ik 24/7 in de sportschool ben. Toch valt dit wel mee. Ik ga regelmatig een stukje rennen en af en toe pik ik een groepslesje mee.”

Hoe ziet een dag bij BijHoen eruit?

“Iedere ochtend begin ik met het controleren en onderhouden van de saunaruimtes en zwembaden. Hierna ga ik aan de slag met alle belangrijke klussen, zodat alle leden optimaal kunnen genieten van alle faciliteiten. Verder werk ik aan projecten als het renoveren van de Spinningzaal en het vernieuwen van de sauna. Op deze manier zorg ik ervoor dat er voor de leden continu vernieuwing zichtbaar is. Dit is iets wat ik erg belangrijk vind. Als de gasten blij zijn, ben ik ook blij!”

Wat maakt werken bij BijHoen zo leuk?

“Zoals ik al aangaf, ik klus graag. Door BijHoen heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Ik ben de hele dag bezig met iets wat ik echt leuk vind, dus vandaar dat dit voor mij een top baan is. Hopelijk kom ik jullie allemaal snel tegen bij BijHoen.”