Ga naar hoofdinhoud

December is cadeaumaand bij BijHoen Fitness en Wellness. Daarom ontvangen nieuwe én bestaande leden in de maand december een cadeau naar keuze. Ontspannen onder de zonnebank, relaxen in de sauna of je goede voornemens starten met een Body Compositie analyse. Welk cadeau kies jij?

Ben je nog geen lid van BijHoen Fitness & Wellness en wil je toch gebruik maken van deze actie? Vul dan het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende kennismaking. Deze actie loopt voor nieuwe leden t/m 31 december 2017.

Kies jouw kerstcadeau:

2 gratis zonnebank-sessies

Maak gebruik van de stijlvolle Luxura X7. Een compacte, maar zeer comfortabele zonnebank met indrukwekkende bruiningsresultaten en vele snufjes als airconditioning, ergonomisch gevormde acrylplaat en luister naar je eigen muziek.

1x Body Compositie Analyse

Krijg inzicht in je vetpercentage, spiermassa, BMI en meer.

1x Sauna Dagentree

Kom genieten en de splinternieuwe sauna bij BijHoen Fitness & Wellness. Van Finse sauna’s tot whirlpool, van infrarood sauna tot horeca en van Turks stoombad tot verwarmd zwembad.

Per persoon is er de mogelijkheid 1 maal gebruik te maken van één cadeau naar keuze. De Gratis Sauna Dagentree en Body Compositie Analyse zijn in te leveren tot 1 februari 2018.

DEZE ACTIE IS VERLOPEN