Ga naar hoofdinhoud

Vanaf januari hebben we een nieuw groepslesrooster met 3 nieuwe groepslessen! Bij welke groepsles gaan we jou zien?!

Jump!
Op zoek naar een sport met hoge verbranding, ontlading van stress én plezier? Doe mee met onze nieuwe groepsles: “Jump!”. Deze leuke, nieuwe fitnessuitdaging zorgt ervoor dat je jouw fitnessdoelen kunt bereiken. En dát met een sessie van maar 30 minuten. Laat je verrassen, want deze intensieve training op een trampoline zal je zal uitdagen!

Xtreme
De work-out Xtreme doet zijn naam eer aan: je zoekt je grens op! In 30 minuten wordt op een verantwoorde manier naar maximale inspanning gewerkt. Corebags, boksen, TRX, freeweights, kettlebells: veel afwisseling in een korte tijd maakt deze work-out geschikt voor degene die opzoek is naar sportieve uitdaging. Let op: dit is de enige work-out van BijHoen waarbij een basisconditie vereist is!

TotalBody
Afwisselen is niet alleen leuk, het is ook nog eens goed voor je conditie! TotalBody is een work-out van 45 minuten, en zoals de naam al doet vermoeden: voor je hele lichaam. Elke les is gevarieerd en voor iedereen toegankelijk.

Download nieuw groepslesrooster

Wil je graag meedoen, maar weet je nog niet zeker of het iets voor jou is? Vraag gerust een proefles aan! Wil je meer informatie of je aanmelden voor een groepsles? Neem dan contact op met de receptie of vul onderstaand formulier in.