Ga naar hoofdinhoud

Extra Aquarobics les

Wegens succes van ons huidig Aquarobics aanbod gaan we een extra Aquarobics les aanbieden. Hierdoor zijn er bij FitnessBijHoen 5 dagen per week Aquarobics! Alle huidige lessen (dinsdag, woensdag, donderdag en zondag) blijven gewoon doorgaan. Vanaf 28 augustus wordt er een Aquarobicsles toegevoegd op de vrijdag om 10.55 uur.

 

Aquarobics is een groepsles op muziek in het zwembad. Het is te vergelijken met Aerobics, maar door de opwaartse druk van het water worden de gewrichten ontzien. Door diverse variaties en hulpmiddelen aan te bieden kan de moeilijkheidsgraad aangepast worden, waardoor de les zowel door ouderen als ook door mensen met een beperking, maar ook door fanatieke sporters gevolgd kan worden.

 

De les duurt 30 minuten waarna men nog een kwartier kan uitzwemmen of lekker relaxen. De watertemperatuur bij FitnessBijHoen is minimaal 30 graden C.

 

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om zelf ook deel te nemen aan de aquarobics lessen of nieuwsgierig naar andere activiteiten bij FitnessBijHoen, vul dan onderstaand formulier in.

 

[box]

Ik wil hardlopen!


Door het onderstaande formulier in te vullen kun je jezelf aanmelden voor deze activiteit.
[/box]