Ga naar hoofdinhoud

Op oudjaarsdag (woensdag 31 december) organiseren wij onze jaarlijkse Oliebollentraining om de extra calorieën van oudejaarsavond alvast te compenseren. Die dag hebben wij verschillende activiteiten gepland die doorgang vinden bij voldoende deelname. De oliebollentraining is voor alle leden en er mag deelgenomen worden aan meerdere activiteiten. Ook mag je deelnemen aan activiteiten die buiten je reguliere lidmaatschap vallen! Om te voorkomen dat leden zich opgeven, maar toch niet komen, vragen wij een kleine bijdrage. Hiervoor is wel een smoothie inbegrepen.

 

SpinningMarathon (09.00 uur – 11.00 uur)

Doe mee met de 2 uur durende SpinningMarathon met het thema: 2014! Deelname kost € 2,- per persoon (een smoothie is inbegrepen). Schrijf je in via de receptie (vol=vol).

 

AquaZumba (09.15 – 10.00 uur)

Doe mee met de eenmalige “special” AquaZumba: Zumba in het water! Deelname kost € 2,- per persoon (een smoothie is inbegrepen). Schrijf je in via de receptie (vol=vol).

 

CombiPilatesFit (10.00 uur – 12.00 uur)

Doe mee met de 2 uur durende special CombiPilatesFit! Een combinatie van 1 uur CombiFit en 1 uur Pilates. Deelname kost € 2,- p.p. (een smoothie is inbegrepen). Schrijf je in via de receptie (vol=vol).

 

Hardlopen (10.00 uur – 11.00 uur)

Lekker met een groep buiten hardlopen. Voor de liefhebber: 5 kilometer of 10 kilometer! Deelname kost € 2,- p.p. (een smoothie is inbegrepen). Schrijf je in via de receptie (vol=vol).

 

SpinningMarathon (12.00 uur – 14.00 uur)

Doe mee met de 2 uur durende SpinningMarathon met het thema: 2014! Deelname kost € 2,- per persoon (een smoothie is inbegrepen). Schrijf je in via de receptie (vol=vol).

 

OliebollenAufguss (14.30 uur)

De Oliebollentraining combineren met een rondje sauna? Dat kan! Dankzij de Platina Upgrade die leden van FitnessBijHoen hebben ontvangen kunnen deze gebruik maken van de speciale OliebollenAufguss (opgieting) om 14.30 uur. Om je plek te garanderen kun je jezelf hiervoor kosteloos inschrijven bij de receptie. Klik hier om je sauna bezoek te reserveren. (Let op: normaal is woensdag damesdag bij Sauna Hoen, maar vanwege Oudjaarsdag komt deze te vervallen en is er een “gewone” saunadag waar mannen en vrouwen welkom zijn).