Ga naar hoofdinhoud

Op oudjaarsdag (dinsdag 31 december) organiseren wij onze jaarlijkse Oliebollentraining om de extra calorieën van oudejaarsavond te compenseren. Die dag hebben wij verschillende activiteiten gepland die doorgang vinden bij voldoende deelname. De oliebollentraining is voor alle leden en er mag deelgenomen worden aan meerdere activiteiten. Ook mag je deelnemen aan activiteiten die buiten je reguliere lidmaatschap vallen! Om te voorkomen dat leden zich opgeven, maar toch niet komen, vragen wij een kleine bijdrage. Hiervoor is wel een smoothie inbegrepen.

 

SpinningMarathon (09.30 uur – 11.30 uur)

Doe mee met de 2 uur durende SpinningMarathon met het thema: 2013! Deelname kost € 2,- per persoon (een smoothie is inbegrepen). Schrijf je in via de receptie (vol=vol).

 

CombiPilatesFit (09.00 uur – 11.00 uur)

Doe mee met de 2 uur durende special CombiPilatesFit! Een combinatie van 1 uur CombiFit en 1 uur Pilates. Deelname kost € 2,- p.p. (een smoothie is inbegrepen). Schrijf je in via de receptie (vol=vol).

 

Hardlopen (10.30 uur – 11.30 uur)

Lekker met een groep buiten hardlopen. Voor de liefhebber: 5 kilometer of 10 kilometer! Deelname is gratis, schrijf je wel in via de receptie (vol=vol).

 

AquaZumba (11.30 – 12.30 uur)

Doe mee met de eenmalige “special” AquaZumba: Zumba in het water! Deelname kost € 2,- per persoon (een smoothie is inbegrepen). Schrijf je in via de receptie (vol=vol).

 

OliebollenAufguss (12.00 uur)

De Oliebollentraining combineren met een rondje sauna? Dat kan! Leden van FitnessBijHoen kunnen deze dag gebruik maken van het speciale Sauna Hoen oliebollentarief van € 12,50 (toegang tot 18.00 uur). Natuurlijk kan ook het Decembercadeau gebruikt worden. Om 12.00 uur is er een OliebollenAufguss (opgieting). Om je plek te garanderen kun je jezelf hiervoor kosteloos inschrijven bij de receptie. De keuken maakt een lichte lunch klaar die dag, bestaande uit een soep van de dag met brood en een pasteitje. De kosten voor de lunch bedragen € 5,-.

 

Oliebollentraining - Poster