Ga naar hoofdinhoud

Oliebollentraining

Op vrijdag 30 december en zaterdag 31 december organiseren wij onze jaarlijkse Oliebollentraining om de extra calorieën van oudejaarsavond te compenseren. Die dag hebben wij verschillende activiteiten gepland die doorgang vinden bij voldoende deelname. De Oliebollentraining is voor alle leden en er mag deelgenomen worden aan meerdere activiteiten. Ook mag je deelnemen aan activiteiten die buiten je reguliere lidmaatschap vallen! Om te voorkomen dat leden zich opgeven, maar toch niet komen, vragen wij een kleine bijdrage. Hiervoor is wel een smoothie inbegrepen.

Aquarobics XL – vrijdag 30 december, 10:00 – 11:00 uur

Doe mee met de 1 uur durende Aquarobics XL! Deelname kost € 2,- per persoon (een smoothie is inbegrepen). Schrijf je in via de receptie (vol=vol).

Mix-up Sculpt/ Barré – zaterdag 31 december, 09:15 – 10:15 uur

Doe mee met de 1 uur durende special mix-up van Sculpt en Barré! Deze workout is een combinatie van Sculpt en Barré. Deelname kost € 2,- per persoon (een smoothie is inbegrepen). Schrijf je in via de receptie (vol=vol).

CycleXL – zaterdag 31 december, 09:30 – 10:30 uur

Doe mee met de 1 uur durende CycleXL! Deze workout komt het dichtst in de buurt van de wielersport met een focus op prestatieverbetering. Deelname kost € 2,- p.p. (een smoothie is inbegrepen). Schrijf je in via de receptie (vol=vol).

Mix-up Burn/Boxfit – zaterdag 31 december, 10:25 – 11:25 uur

Doe mee met de 1 uur durende special mix-up Burn/ Boxfit! Deze workout is een combinatie van Boxfit en Burn. Deelname kost € 2,- p.p. (een smoothie is inbegrepen). Schrijf je in via de receptie (vol=vol).

Cycle themed ride – zaterdag 31 december, 10:40 – 11:10 uur

Doe mee met de Cycle themed ride! Deze workout komt het dichtst in de buurt van de wielersport met een focus op prestatieverbetering. Het thema van deze cycle ride blijft een verassing! Deelname kost € 2,- p.p. (een smoothie is inbegrepen). Schrijf je in via de receptie (vol=vol).

OliebollenAufguss (12:00 uur)

De Oliebollentraining combineren met een rondje sauna? Dat kan! Leden van FitnessBijHoen kunnen deze dag gebruik maken van het speciale Sauna Hoen oliebollentarief van € 12,50 (toegang tot 16:00 uur). Om 12:00 uur is er een OliebollenAufguss (opgieting). Om je plek te garanderen kun je jezelf hiervoor kosteloos inschrijven bij de receptie.