Ga naar hoofdinhoud

Na de herinrichting van het FitnessTheater kunnen we eindelijk vertellen wat er gaat gebeuren op het balkon van het theater. Hier wordt namelijk op dit moment de nieuwe Spinning ruimte gerealiseerd. Hiermee wordt niet alleen de Spinning ruimte verhuisd naar een A-locatie, we voegen hiermee 19 spinningfietsen toe aan het fitness-aanbod. Wanneer er geen spinninglessen geprogrammeerd staan mogen fitnessleden namelijk vrij gebruik maken van de fietsen! Natuurlijk hebben lessen voorrang: er mag 15 minuten vooraf en achteraf een spinningles geen gebruik gemaakt worden van de ruimte door fitnessleden. Houd het groepslesrooster hiervoor in de gaten. De ruimte wordt aankomende weken in gereedheid gebracht, dus wanneer de eerste spinningles op de nieuwe plek wordt gegeven is nog een verrassing.

De nieuwe ruimte wordt gescheiden van het FitnessTheater middels een glazen wand. Hiermee ontstaat er een open karakter met de andere fitnesszones, terwijl er qua muziek wel een pittige les gegeven kan worden. Afgelopen week zijn we op de internationale fitnessbeurs geweest, de FIBO. Daar hebben we naar de laatste generatie spinningfietsen gekeken en zijn we tot de conclusie gekomen dat er geen betere lijn bestaat dan onze huidige spinningfietsen. De huidige spinningfietsen verhuizen dan ook mee naar de nieuwe ruimte en worden deze maand om-en-om van onderhoud voorzien. De nieuwe spinningruimte wordt voorzien van een volledig nieuw aircosysteem en geluidsinstallatie.

Alle Goud en Platina lidmaatschappen mogen gebruik maken van de Spinninglessen. Brons en Zilver lidmaatschappen kunnen dus niet met de lessen meedoen, maar mogen in de vrije uren wel de fietsen individueel gebruiken.

Meld je via onderstaand formulier aan voor een proefles en ontdek de nieuwe Spinningruimte!

Ik meld me aan!


Door het onderstaande formulier in te vullen kun je jezelf aanmelden voor deze activiteit.