Ga naar hoofdinhoud

Nieuwsgierig hoe de zwemlessen van BijHoen Fitness & Wellness eraan toe gaan, hoe je kind reageert op de lessen of wil je kijken of je kind er klaar voor is om van start te gaan met zwemles? Dan is er nu de uitgelezen mogelijkheid om te komen proberen tijdens een GRATIS en VRIJBLIJVENDE proefles bij BijHoen.

Dat kan op:

  • Zaterdag 1 februari om 12.00 uur

Je zoon/dochter gaat het water in onder leiding van onze gediplomeerde instructeurs en jij ontvangt alle gewenste informatie over de zwemlessen van BijHoen. Er kan direct gekeken worden wat de mogelijkheden zijn om eventueel in te stromen na de proefles.

Deelnemen aan de proefles kan vanaf 3½ jaar en is kosteloos. De les duurt 60 minuten én vol = vol!

Kom jij deelnemen aan de proefles, geef je dan op via het formulier onderaan deze pagina.

Het Zwem-ABC bestaat uit drie Nationale Zwemdiploma’s: A, B en C. De zwemdiploma’s A en B zijn waardevolle tussenstapjes, maar wie het zwemdiploma C op zak heeft is een echte vriend van het water geworden. Die kan zich dan goed redden in moderne zwembaden en bij activiteiten in, op en aan het water. Bij BijHoen bestaan de groepen uit maximaal 8 kinderen. De kosten bedragen € 56,95 per maand (eenmalig € 25,- bij inschrijving voor zwemgordel en ClubKey). De minimumleeftijd voor deelname is 4 jaar. Nog geen 4 jaar, maar wil je wel zwemmen? Bekijk dan de mogelijkheden en meer informatie over Baby en Peuterzwemmen op dinsdag.

 

Meld je aan!