Ga naar hoofdinhoud

Nieuwsgierig hoe de zwemlessen van BijHoen Fitness & Wellness eraan toe gaan, hoe je kind reageert op de lessen of wil je kijken of je kind er klaar voor is om van start te gaan met zwemles? Dan is er nu de uitgelezen mogelijkheid om te komen proberen op de OEFENDAGEN van BijHoen.

Dat kan op:

-Woensdag 12 juni om 16.30 uur

-Zaterdag 15 juni om 12.00 uur

Je zoon/dochter gaat het water in onder leiding van onze gediplomeerde instructeurs en jij ontvangt alle gewenste informatie omtrent de zwemlessen van BijHoen. Er kan direct gekeken worden wat de mogelijkheden zijn om eventueel in te stromen na de ‘Oefendagen’.

Deelnemen aan de ‘Oefendagen’ kan vanaf 3½ jaar en is kosteloos. Een les duurt 60 minuten. Vol = vol!

Kom jij deelnemen aan 1 of beide ‘Oefendagen’ geef je dan op via het formulier onderaan deze pagina.

Het Zwem-ABC bestaat uit drie Nationale Zwemdiploma’s: A, B en C. De zwemdiploma’s A en B zijn waardevolle tussenstapjes, maar wie het zwemdiploma C op zak heeft is een echte vriend van het water geworden. Die kan zich dan goed redden in moderne zwembaden en bij activiteiten in, op en aan het water. Bij BijHoen bestaan de groepen uit maximaal 8 kinderen. De kosten bedragen € 56,95 per maand (eenmalig € 25,- bij inschrijving voor zwemgordel en ClubKey). De minimumleeftijd voor deelname is 4 jaar. Nog geen 4 jaar, maar wil je wel zwemmen? Bekijk dan de mogelijkheden en meer informatie over Baby en Peuterzwemmen op dinsdag.

 

Meld je aan!