Ga naar hoofdinhoud

Ben je een hardloper die in is voor extra uitdaging? Loop je nu al de 5 of 10 kilometer en je hebt de smaak te pakken? Train dan met FitnessBijHoen voor de (halve) Marathon!

 

Meetrainen voor de (halve) marathon?

Verantwoord trainen staat voorop. Daarom vragen wij je te voldoen aan de eis om de 10 km binnen 60 minuten te lopen alvorens je kan meedoen aan de trainingen. De trainingen zullen onder de bekwame begeleiding staan van (medisch onderlegde) hardlooptrainers. Het trainingsprogramma is beschikbaar voor leden en niet-leden van FitnessBijHoen.

 

Een halve of een hele marathon?

Het eerste doel is de halve marathon (21,1 km) te lopen in Eindhoven op 11 oktober 2015. Het tweede, vanzelfsprekend optionele, doel is om de hele marathon (42,2 km) te lopen in het najaar van 2016.

 

Hoevaak trainen?

Vanaf mei komen er 2 trainingsmomenten in de week “met de groep”, op woensdagavond en op vrijdagavond. Het is de bedoeling dat je minimaal 1 (het liefst 2) van deze trainingen structureel aanwezig kunt zijn. Daarnaast train je nog één tot twee keer per week voor jezelf.

 

De kosten?

De kosten voor het “Halve Marathon RunningTeam” bedragen € 99,- voor leden en € 119,- voor niet-leden. Dit is inclusief:

– Wekelijks 2 trainingen vanuit FitnessBijHoen, van mei t/m oktober

– Een maandelijks trainingsprogramma

– Persoonlijke begeleiding en coaching

– De inschrijvingskosten voor de Halve Marathon van Eindhoven

– Exclusief de optionele trainingslopen

 

Wanneer gaan we van start?

In mei zullen we van start gaan met de trainingen. Instromen is nog mogelijk tot juli 2015, daarna niet meer. Hoe eerder je start, hoe verantwoorder de opbouw. Meer informatie of aanmelden kan via de receptie of onderstaand formulier.

 

[box]

Ik meld me aan!


Door het onderstaande formulier in te vullen kun je jezelf aanmelden voor deze activiteit.
[/box]