Bewegen tot dolle waterpret

KidsClub

Welkom bij de BijHoen KidsClub

Aandacht voor het kind is erg belangrijk tijdens de zwemlessen van onze KidsClub. Het bad is daarom overzichtelijk en de groepjes zijn klein (max. 8 kinderen per lesgever). Het contact tussen de lesgever en het kind is daardoor beter.

De zwemlessen worden gegeven op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Babyzwemmen

6 weken – 2 jaar

Met spelletjes en liedjes maakt jouw kindje voor het eerst kennis met het water: Heerlijk spetteren en spatteren,  eerst voorzichtig een paar druppeltjes over het hoofdje en daarna, tegelijk met mama, kopje onder… De indrukken die je baby tijdens het zwemmen bij onze KidsClub opdoet zijn intens, fun en hij doet het samen met jou!

Peuterzwemmen

2 - 4 jaar

Na het babyzwemmen kan je kind instromen bij het peuterzwemmen. Je kind kan dan al zelfstandig in het water springen en los drijven. Bij KidsClub Peuterzwemmen is je kind al meer zelfstandig bezig en vinden de voorbereidingen plaats voor het ZwemABC, uiteraard met professionele begeleiding!

Eerst een proefles?

FunXtion YoungStarz

6 - 12 jaar

YoungStarz is een programma gericht op kinderen van 6 t/m 12 jaar. De KidsClub FunXtion Zone zal direct tot de verbeelding spreken bij kinderen, mooie kleuren en veel verschillende materialen om mee te “spelen”. Meedoen stimuleert niet alleen de fysieke ontwikkeling maar ook de sociale en motorische vaardigheden. Bekijk het lesrooster voor de lestijden van Funxtion YoungStarz

Danslessen

4 - 7 jaar

KidsDance is bewegen op muziek voor kinderen. Tijdens deze les komen de kinderen lekker hun energie kwijt. Elke leeftijdscategorie heeft zijn eigen invulling. Tijdens de KidsDance wordt er veel aandacht geschonken aan het ontwikkelen van de motoriek, coördinatie, uithouding, flexibiliteit en muzikaliteit. Bekijk het lesrooster voor de lestijden van KidsDance.

Nog geen lid van onze club?