Ga naar hoofdinhoud

Tweede Paasdag bij FitnessBijHoen

Maak Tweede Paasdag vrij in de agenda: bij FitnessBijHoen moet je zijn! FitnessBijHoen en Sauna Hoen zijn niet alleen volgens de normale tijden geopend, maar er is nog veel meer te beleven:

 

Opendag van 09.00 – 18.00 uur

Niet-leden kunnen Tweede Paasdag gemakkelijk kennismaken met FitnessBijHoen. Deze dag zijn er verschillende persoonlijke rondleidingen en vrijblijvende informatiebijeenkomsten:

09.30 uur Informatiebijeenkomst ContourSupport Afslankcursus
Ontdek wat de ContourSupport Afslankcursus inhoud en wat ContourSupport voor u kan betekenen. Aanmelden voor deze sessie.
10.30 uur Informatiebijeenkomst “Wat is Personal Training?”
Personal Training is een begrip wat te pas en te onpas gebruikt wordt in fitnessland. Maar wat is Personal Training nu eigenlijk? Wat is het verschil met reguliere fitnessbegeleiding? Aanmelden voor deze sessie.
15.00 uur Informatiebijeenkomst “Welke van de 60 groepslessen past bij mij?” FitnessBijHoen biedt veel veschillende groepslessen en het is soms lastig om de juiste keuze te maken. Deze sessie legt u kort en bondig uit wat de voordelen zijn van de verschillende lessen. Zo kunt u gemakkelijk een keuze maken! Aanmelden voor deze sessie.

 

ZumbaMarathon van 10.00 – 12.00 uur

Doe mee met de ZumbaMarathon! Werk je 2 uur lang lekker in het zweet op de latijns amerikaanse klanken. Deelname kost € 2,- per persoon. Als aandenken krijg je een ZumbaMarathon zweethanddoekje cadeau. Wil je iemand die geen lid is van de club meenemen? Bij beschikbaarheid is dat mogelijk. Schrijf je in via de receptie (vol=vol).

 

Paaseierenzoeken van 13.00 – 14.00 uur

Voor alle kinderen: Kom Tweede Paasdag (maandag 1 april) paaseieren zoeken! Vind het Gouden Ei en win een cadeaubon van Intertoys. Ook kun je vóór 13.00 uur die dag deze kleurplaat inleveren voor de kleurplatenwedstrijd. De mooiste kleurplaat krijgt ook een cadeaubon! Het programma:

13.00 uur Paaseieren zoeken
13.30 uur Prijsuitreiking met dansoptreden
14.00 uur Afsluiting

Alle kinderen krijgen een chocoladeverrassing. Kom je ook? Meld je aan bij de receptie of stuur een mail naar [email protected].

 

SpinningMarathon van 16.00 – 18.00 uur

Doe mee met de 2 uur durende SpinningMarathon met het thema: Karaoke! Bij inschrijving kun je aangeven wat je lievelingsnummers zijn zodat hiermee rekening gehouden kan worden. Meedoen is meezingen! Deelname kost € 2,- per persoon (een drankje is inbegrepen). Dit clubevenement is exclusief voor leden. Schrijf je in via de receptie (vol=vol).