Ga naar hoofdinhoud

4 weken onbeperkt gebruik maken van alle sportfaciliteiten inclusief groepslessen, zwembad en begeleiding van een FitnessCoach.

Begin de zomer goed met deze introductie aanbieding van BijHoen Fitness & Wellness voor slechts € 29,-. Met de begeleiding van een persoonlijke FitnessCoach bereik je nóg sneller het gewenste resultaat. Ga aan de slag op de modernste cardio apparatuur met touchscreen televisie en Virtual Active. Of doe mee met één van de meer dan 70 groepslessen per week! Ga los op Zumba of FightingFit, verstevig je spieren met BodyPump of kom in balans met Pilates, werk aan je uithoudingsvermogen met Spinning of doe de totale lichaams-workout met FunXtion. Wil je individueel van de Fitness gebruik maken? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Er is heel veel keuze en je mag OVERAL aan deelnemen!

Naast de 4 weken kennismaken met de sportfaciliteiten van BijHoen ontvang je ook een Sauna Dagentree t.w.v. € 27,50 zodat je ook kennis kan maken met de sauna faciliteiten van BijHoen: van Finse sauna’s tot Turks stoombad, whirlpool tot infraroodsauna en van dompel- en voetenbad tot horeca.

Zomerpassen kunnen aangevraagd worden t/m 26 juli 2019 hetgeen tevens de uiterste startdatum van de Zomerpas is.

Zomerpassen gelden ter introductie en zijn alléén beschikbaar wanneer je nog niet bekend bent met BijHoen/geen lidmaatschap hebt gehad bij BijHoen.

Meld je aan!