Ga naar hoofdinhoud

Begin september zijn we gestart met FunXtion YoungStarz. Een sportieve uitdagende activiteit voor kinderen van 6 t’m 12 jaar. De 1e commentaren zijn erg enthousiast en er zijn nog plekken vrij!

img_4873       img_4863

FunXtion YoungStarz is een programma gericht op kinderen van 6 tot en met 12 jaar. In onze FunXtion zone zal deze les gegeven worden, deze ruimte zal direct tot de verbeelding spreken bij kinderen. Kleurrijk en veel verschillende materialen om mee te “spelen”. De training is gebaseerd op functionele training. Grote samengestelde bewegingen die hen voorbereiden op bewegingen in het dagelijks leven en/of sport. De kinderen werken aan hun uithoudingsvermogen, lenigheid, reactievermogen, kracht, coördinatie, balans en behendigheid. Meedoen stimuleert niet alleen de fysieke ontwikkeling maar ook de sociale en motorische vaardigheden. De les staat volledig in het teken van de belevingswereld van het kind, de instructeurs zijn officieel gecertificeerde instructeurs welk voor de FunXtion YoungStarz een specifieke cursus gevolgd hebben.

Nieuwsgierig? Meld je zoon of dochter aan voor een proefles of loop even binnen en informeer naar de mogelijkheden. Bekijk hier het lesrooster voor de lestijden van Funxtion YoungStarz.

Wil jij vrijblijvend meer informatie ontvangen over FunXtion YoungStarz? Vul dan onderstaand formulier in.