Ga naar hoofdinhoud

Maak in de maand april vrijblijvend kennis met TRX!

Ben je al lid van BijHoen, maar zit TRX niet in je lidmaatschap? Dat is deze maand geen probleem, je mag namelijk gratis deelnemen aan de TRX groepslessen. Nog geen lid van BijHoen? Ook dan mag je in de maand april deelnemen aan de TRX groepslessen!

Wat is TRX?

TRX Suspension training ontwikkeld kracht, balans, flexibiliteit en core stabiliteit tegelijkertijd. De TRX Suspension Trainer is een trainingsmiddel wat gebruik maakt van de zwaartekracht en het lichaamsgewicht van de gebruiker om de oefeningen uit te voeren. Met letterlijk honderden verschillende oefeningen, variaties en combinaties, komt er geen einde aan de mogelijkheden waarop je TRX kunt inzetten om te trainen of klanten te helpen hun doelen te bereiken.

Het is een snelle en effectieve total-body work-out, helpt een rock-solid core op te bouwen en verhoogd het spieruithoudingsvermogen. Door gebruik te maken van je eigen lichaamsgewicht geeft de TRX Suspension Trainer een betere performance en functionaliteit dan grote trainingsmachines en stimuleert het de samenwerking van spieren in het hele lichaam. Suspension Training is voor een zeer brede doelgroep geschikt en biedt een effectief trainingsprogramma dat op elk gewenst fitnessniveau kan worden toegepast.

 

Wanneer is TRX?

  • Woensdag om 20.25 uur
  • Zondag om 11.50 uur
  •  

Wil je verzekerd zijn van een plekje in deze groepsles? Vul dan het onderstaand formulier in en meld je aan!

Ik meld me aan!


Door het onderstaande formulier in te vullen kun je jezelf aanmelden voor deze activiteit.