Ga naar hoofdinhoud

Wij tillen je workout naar een hoger niveau! Ontdek onze gloednieuwe, energieke groepsles gericht op lenigheid en functionele krachttraining. Met 60% lenigheidsoefeningen en 40% functionele krachttraining is deze les geschikt voor iedereen, of je nu een doorgewinterde atleet bent of net begint met je fitnessavontuur. Klaar om je gezonde levensstijl een boost te geven? Deze groepsles is speciaal voor jou ontworpen!

Vaak ligt de focus te veel op kracht en cardio, terwijl lenigheid in de schaduw blijft. Maar niet bij ons! In onze nieuwe les staat mobiliteit centraal, waardoor je niet alleen krachtiger wordt, maar ook het risico op blessures vermindert. Een gebrek aan lenigheid kan namelijk voor problemen zorgen.

Deze boeiende groepsles van 35 minuten start op zaterdag 20 januari om 10.30 uur waarbij al onze leden welkom zijn! Of je nu je lenigheid wilt verbeteren, je kracht wilt vergroten of jezelf wilt voorbereiden op een hardloopevenement, deze les is voor jou. Laten we samen werken aan een gezonder, sterker en flexibeler 2024! Schrijf je nu in bij de balie.

Heb je nog vragen over deze les? Neem contact met ons op!