een gloednieuw concept

bijhoen360

Maak kennis met dé fitness innovatie van dit moment, BijHoen360. Volautomatische krachttoestellen geschikt voor een total body workout. Volledig aangepast aan jouw persoonlijke trainingslevel. Is dit jouw dag niet? No worries, met behulp van BijHoen360 haal jij toch het maximale uit je training. Ben je juist fitter dan ooit? Dan helpt BijHoen360 je grenzen te verleggen.

Al je trainingsresultaten worden realtime opgeslagen in jouw persoonlijke app én er vindt een maandelijkse lichaamsanalyse plaats. Zo heb je te allen tijde inzicht in je vooruitgang. Van kracht tot conditie en spiermassa tot vetpercentage. Is de eindstreep tot jouw ambities in zicht of moet je nog een schepje erbovenop doen? Maak je klaar voor de beste versie van jezelf. Are you ready?!

BijHoen360

De BijHoen360 area is een slimme krachtcirkel van 8 volautomatische toestellen en maakt het mogelijk om in slechts 30 minuten het hele lichaam te trainen. Je traint individueel en op basis van je persoonlijke trainingsdoel. BijHoen360 kun je zien als het navigatiesysteem die de snelste route berekent om jouw fitnessdoel te bereiken. Het concept omvat in feite een digitale Personal Trainer.

In totaal zijn er 7 trainingsprogramma’s. Elk programma heeft zijn eigen focus, zoals  spieropbouw of vetverbranding. De slimme krachttoestellen stellen zich vervolgens automatisch in op jouw persoonlijke instellingen én trainingsdoel. Dit bespaart tijd en zorgt tevens voor nog meer trainingsbeleving. Met BijHoen360 maken we Personal Training betaalbaar voor iedereen!

Inbody Scan

Bij BijHoen360 is een maandelijkse Inbody Scan inbegrepen. Dit is de nieuwste manier om erachter te komen hoe het met de gezondheid van je lichaam is. Deze scan gebruikt de modernste technologieën en je hebt binnen enkele seconden het resultaat. Elk lichaamsdeel wordt afzonderlijk gescand, wat zorgt voor een heel accuraat beeld.

Het maakt niet uit wat voor lichaamstype je hebt, wat je leeftijd is of geslacht. De resultaten worden automatisch opgeslagen in de app, dus je houdt je voortgang gemakkelijk bij. Daarnaast bevat de Inbody Scan een BioAge functionaliteit. De BioAge van jouw spieren wordt berekend in de app gebaseerd op jouw maximale kracht. Heb jij altijd al willen weten hoe oud jouw spieren nu echt zijn? Dan is BijHoen360 op jouw lijf geschreven!

BijHoen360 Fitness Hub

Slim. Nauwkeurig. Baanbrekend. Dat is de gloednieuwe BijHoen360 Fitness Hub. Dit apparaat vormt het middelpunt van onze connected trainingsvloer, want het is verbonden met de BijHoen Coach App én de intelligente krachttoestellen van BijHoen360. Het stelt je in staat om zelf eenvoudig een flexibiliteitstest en lichaamsevaluatie te doen. Hoe? Inchecken met je bandje, plaatsnemen, stilstaan en klaar is kees. Binnen één oogwenk zal er een analyse van jouw lichaam gemaakt worden. Zo kun je bij iedere training zelf de voortgang van je persoonlijke fitness reis inzien en word je gemotiveerd om net dat stapje extra te zetten. Jij kiest jouw doel, de BijHoen360 Fitness Hub visualiseert je progressie. Ben jij klaar voor de volgende stap?

Gratis proeftraining

Ervaar BijHoen360 zelf en boek een gratis proeftraining via bijhoen.nl/contact. Iedereen kan met de slimme krachttoestellen van BijHoen360 aan de slag. Van jong tot oud, van dik tot dun. BijHoen360 maakt spiertraining geschikt voor iedereen! Kun jij niet wachten om te starten met trainen en jouw persoonlijke trainingsdoel te bereiken? Meld je dan nu aan voor een gratis en vrijblijvende proeftraining!

Aanmelden voor een proeftraining

Ledenvoordeel

BijHoen360 is een add-on en kan gecombineerd worden met elk abonnement van BijHoen voor maar € 10,- per maand extra. Speciaal voor leden is er een niet-goed-geld-terug garantie! Activeer nu je BijHoen360 add-on. Tevreden? Dan kun je gebruik blijven maken van BijHoen360. Niet tevreden? Dan krijg je jouw geld terug. Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden.

Meer informatie

Nog geen lid van onze club?