CycleRhythm Ontdek onze vormen van

Cycle

Cycle

Waar BijHoen Fitness & Wellness voorheen een officieel erkend Spinningcentrum was, heeft het zich de afgelopen tijd doorontwikkeld tot het meest complete Cycle Center van de regio. Een plek waar alle stromingen binnen cycling samenkomen. Naast het originele spinning worden er in het CyclingTheater, uitgerust met een ware licht-experience, meerdere indoor cycle vormen gegeven. Van Cycle Rhythm tot Cycle Performance!

Cycle Rhythm

Cycle Rhythm is een van de grootste trends uit fitnessland die vanuit Amerika is neergestreken in onze regio. Bij Cycle Rhythm, beter bekend als Soulcycle, draait het volledig om de muziek. Cycle Rhythm is dan ook een combinatie van uitgaan en spinning. Vind je spinning niet leuk? Vergeet alles wat je daarover weet, want Soulcycle bevat een totaal andere experience. Je traint hierbij niet enkel je benen, maar je complete lichaam komt aan bod. Door middel van gewichten train je ook je bovenlichaam. Een belevingsles waarbij muziek je meeneemt naar grote hoogtes.

Cycle Performance

Cycle Performance is het welbekende spinning. Deze workout komt het dichtst in de buurt van de wielersport met een focus op prestatieverbetering. Haal het maximale uit je training door goed naar je lichaam te luisteren en op basis van de metingen tijdens de les jouw trainingsintensiteit aan te passen. Daarnaast kun je op de nieuwste generetie fietsen exact je progressie volgen. Zo blijf je gedurende de workout gemotiveerder dan ooit!

Nog geen lid van onze club?