FitnessBijHoen Het FitnessTheater van

BijHoen

De nieuwste generatie fitnessapparatuur

Ontdek het Fitnesstheater van BijHoen. Gelegen in een monumentaal pand met karakteristieke kenmerken en uitgerust met de nieuwste generatie fitnessapparatuur. Zo is alle cardio apparatuur voorzien van HD touchscreen beeldschermen. Geniet van gratis streamingsdiensten, kijk digitale televisie of sport via Virtual Active waarbij je door een virtueel landschap heen gaat. Alles volledig connected met de BijHoen App. Ook de krachttoestellen zijn uitgerust met een display waarbij het aantal herhalingen én de trainingstijd weergegeven wordt.  De locatie van de krachtzone? Daar waar het hoort. In het hart van het FitnessTheater.

Lid worden

Cardio

Cardio is voor veel mensen een belangrijk onderdeel van hun workout sessie. Zo verbeter je niet alleen je uithoudingsvermogen, maar verbrand je ook veel calorieën. BijHoen Fitness & Wellness beschikt over een breed scala een cardio apparatuur. Van hometrainers tot loopbanden en van crosstrainers tot roeimachines. Alle apparaten zijn uitgerust met een touchscreen beeldscherm waar je niet alleen de voortgang van je workout sessie kunt zien, maar ook een connectie kunt maken met jouw favoriete streamingsdiensten; kijk je eigen Netflix series, koppel je smartwatch of werk aan je conditie via het exclusieve Sprint 8 programma.

1. Netflix & apps

Hoe gemakkelijk kan het zijn?! Zet thuis je Netflix serie op pauze en hij gaat automatisch weer verder op de loopband wanneer je je BijHoen bandje scant. Gebruik je favoriete apps direct op onze cardio apparatuur. Van jouw Spotify playlist tot Youtube tot jouw eigen social media accounts.

2. Connect je smartwatch

Maak verbinding met je Apple Watch en koppel je trainingsdata. Dankzij Bluetooth en ANT+ kun je jouw smartphone, hoofdtelefoon én hartslagmeter draadloos verbinden. Daarnaast kun je je smartphone opladen of via een USB-poort.

3. Sprint 8

Maak kennis met het exclusieve Sprint 8 programma! Sprint 8 gaat veel verder dan High Intensity Interval Training (HIIT). Een wetenschappelijk bewezen programma dat gebruik maakt van oefeningen met een hoge intensiteit om het natuurlijk menselijk groeihormoon, vetverbranding en spiermassa te stimuleren. Dankzij Sprint 8 kun je tot 27% vetpercentage verbranden en slechte cholesterolniveaus aanzienlijk verminderen. Dat alles binnen slechts 8 weken.

Krachtstations

Kracht met hoofdletter K. Dat gevoel krijg je wanneer de krachtzone van BijHoen binnenloopt. Een divers aanbod aan krachtstations met o.a. de Plate-loaded lijn, oftewel de schijven, ons Powerrack, de Smith Machine en alle andere Plate-loaded machines. Daar voegen we nog een Glute trainer, 45º Legpress en de vertrouwde Multi 5-stack aan toe, evenals onze favoriet, de Dual Adjustable Pulley.

StretchZone

In de StretchZone is de zachte vloer uitermate geschikt om grondoefeningen te doen. Daarnaast zijn er allerlei attributen aanwezig om core- & stabiliteits- oefeningen te doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Bosu-, medicine- en stabiliteitsballen. In deze zone vinden ook de Core & Stability lessen plaats, waarbij er in 15 minuten de buikspieren en overige rompspieren getraind worden.

BijHoen360

Maak kennis met dé fitness innovatie van dit moment, BijHoen360. Volautomatische krachttoestellen geschikt voor een total body workout. Volledig aangepast aan jouw persoonlijke trainingslevel. Is dit jouw dag niet? No worries, met behulp van BijHoen360 haal jij toch het maximale uit je training. Ben je juist fitter dan ooit? Dan helpt BijHoen360 je grenzen te verleggen.

FreeWeightZone

Onze halterbanken en -rekken zijn speciaal ontworpen om de prestaties te leveren die ervaren gebruikers absoluut verwachten, maar tegelijkertijd beginners niet afschrikken. De dumbbell-range van BijHoen gaat van 1 tot maar liefst 40 kilo per dumbbell. Ontdek de vele voordelen van trainen met losse gewichten!

Gratis begeleiding

Het maakt niet welk lidmaatschap je hebt of je nu een beginner of topsporter bent, je fitnesscoach maakt een Persoonlijk Plan waarmee je jouw doelstellingen kunt bereiken. Zo kun je bijvoorbeeld op figuurcorrectie, uithoudingsvermogen, krachttoename en afslanken trainen.

Personal Training

Begeleiding op het hoogste niveau, met de meest gekwalificeerde Personal Trainers? Snel en efficiënt je doelen bereiken met continu één-op-één begeleiding? Dan is PersonalTraining het antwoord op jouw vragen!

Nog geen lid van onze club?

Maak kennis met de open dagen van BijHoen Fitness & Wellness. Benieuwd naar BijHoen360? Onze nieuwe cardioapparatuur met Netflix? De nieuwe krachtzone? Onze nieuwe workouts zoals Cycle Rhythm (Soulcycle), Cycle Rush, Cycle Performance, Barre, Burn en Sculpt? De nieuwe workout zalen? Of kun je gewoonweg niet wachten om het allemaal te zien?! Schrijf je dan nu in voor een rondleiding tijdens één van onze open dagen en ontdek het vernieuwde BijHoen Fitness & Wellness.