pool image spring in het

water

Openingstijden vrij zwemmen

Maandag 9:00 – 9:55 uur 10:45 – 12:00 uur 21:00 – 21:45 uur
Dinsdag 9:00 – 10:50 uur 21:00 – 21:45 uur
Woensdag 9:00 – 12:00 uur 21:00 – 21:45 uur
Donderdag 9:55 – 12:00 uur 21:00 – 21:45 uur
Vrijdag 9:00 – 10:50 uur 21:00 – 21:45 uur
Zaterdag Geen vrij zwemmen
Zondag Geen vrij zwemmen

Zwemles voor volwassenen

Als volwassene niet kunnen zwemmen is natuurlijk erg vervelend, zeker gezien de meeste zwemlessen voor kinderen wordt aangeboden. Bij BijHoen kunnen volwassenen ook leren zwemmen. Dit gaat via privélessen waarbij er één-op-één lesgegeven wordt. Er zijn verschillende gradaties mogelijk, van watervrees wegnemen tot zwemdiploma behalen. De privélessen vinden plaats op afspraak, tot 13.00 uur. De lessen zijn verkrijgbaar per blokjes van 30 minuten.

Meer informatie

Zwemles voor kinderen

Babyzwemmen

Met spelletjes en liedjes maakt jouw kindje voor het eerst kennis met het water: Heerlijk spetteren en spatteren, eerst voorzichtig een paar druppeltjes over het hoofdje en daarna, tegelijk met mama, kopje onder… De indrukken die je baby tijdens het zwemmen opdoet zijn intens, fun en hij doet het samen met jou!

Peuterzwemmen

Na het Babyzwemmen kan je kind instromen bij het peuterzwemmen. Je kind kan dan al zelfstandig in het water springen en los drijven. Bij Peuterzwemmen is je kind al meer zelfstandig bezig en vinden de voorbereidingen plaats voor het ZwemABC, uiteraard met professionele begeleiding!

ZwemABC

Veilig en verantwoord in het water met het Nationale Zwem-ABC. De eerste kennismaking met het leren zwemmen is een belangrijke mijlpaal in het leven van veel kinderen. De zweminstructeur neemt jouw kind bij de hand en gaat stap voor stap alle oefeningen af in het tempo van jouw zoon of dochter. Een veilig gevoel voor jou als ouder en bovenal een goede dosis plezier voor jouw kind. Hét fundament voor het leren zwemmen!

Meer informatie

Aquarobics

Aquarobics is een groepsles op muziek in het zwembad. Het is te vergelijken met Aerobics, maar door de opwaartse druk van het water worden de gewrichten ontzien. Door diverse variaties en hulpmiddelen aan te bieden kan de moeilijkheidsgraad aangepast worden, waardoor de les zowel door ouderen als ook door mensen met een beperking, maar ook door fanatieke sporters gevolgd kan worden. De les duurt 30 minuten waarna men nog een kwartier kan uitzwemmen of lekker relaxen. De watertemperatuur bij BijHoen is minimaal 30 graden C.

Meer informatie

Nog geen lid van onze club?