Ga naar hoofdinhoud

Bij BijHoen Fitness & Wellness kan jou kind per direct starten met zwemlessen. Het Zwem-ABC bestaat uit drie Nationale Zwemdiploma’s: A, B en C. De zwemdiploma’s A en B zijn waardevolle tussenstapjes, maar wie het zwemdiploma C op zak heeft is een echte vriend van het water geworden. Die kan zich goed redden in moderne zwembaden en bij activiteiten in, op en aan het water.

Bij BijHoen is het mogelijk om op verschillende manieren zwemles te volgen.

Zwemles in groepen van maximaal 8 kinderen

De kosten van deze zwemles bedragen € 56,95 per maand (eenmalig € 25,- bij inschrijving voor zwemgordel en Clubkey). De minimumleeftijd voor deelname is 4 jaar. Er is één volledig uur les per week en er wordt vanuit het bad les gegeven. Één keer in de 2/3 maanden is er een mogelijkheid tot proef- en afzwemmen, wanneer je kind er klaar voor is wordt er dus afgezwommen, dit is niet afhankelijk van de rest van het groepje.

Zwemles in groepen van maximaal 4 kinderen

Werkt het voor jouw kind prettiger om in nóg kleinere groepen te zwemmen? Dan is zwemles in een groep van maximaal 4 kinderen een goede oplossing. In deze groepjes kan jouw kind zich nóg beter concentreren, zijn er minder prikkels en is er net die extra aandacht voor jouw kind. De kosten bedragen € 87,50 per maand (eenmalig € 25,- bij inschrijving voor zwemgordel en Clubkey). De minimumleeftijd voor deelname is 4 jaar. Er is 45 minuten les per week en er wordt vanuit het bad les gegeven. Één keer in de 2/3 maanden is er een mogelijkheid tot proef- en afzwemmen, wanneer je kind er klaar voor is wordt er dus afgezwommen, dit is niet afhankelijk van de rest van het groepje.

Nog geen 4 jaar, maar wil je wel zwemmen? Bekijk dan snel de mogelijkheden en meer informatie over baby en peuterzwemmen op dinsdag.

Jouw kind direct aanmelden voor zwemles? Dat kan hier beneden en wij nemen contact met je op!

Ik meld me aan!


Door het onderstaande formulier in te vullen kun je jezelf aanmelden voor deze activiteit.