Ga naar hoofdinhoud

BijHoen Fitness & Wellness is getransformeerd van een erkend Spinningcentrum tot het meest complete Cycle Center in de regio. Naast het originele spinning worden er in het CyclingTheater, uitgerust met een ware licht-experience, meerdere indoor cycle vormen gegeven. Van Cycle Rhythm tot Cycle Performance tot Cycle Rush.

Cycle Rhythm

Een trendy fitnesservaring geïnspireerd op Amerikaanse stijl. Het draait om de combinatie van uitgaan en spinning, met de nadruk op muziek. Vind je spinning niet leuk? Vergeet alles wat je daarover weet, want Soulcycle bevat een totaal andere experience. Deze belevingsles traint niet alleen je benen maar ook je volledige lichaam, inclusief bovenlichaam met gewichten. Een unieke ervaring waar muziek je naar nieuwe hoogtes brengt.

Cycle Performance

Het bekende spinning, richt zich op prestatieverbetering en simuleert de wielersport. Pas je trainingsintensiteit aan op basis van metingen tijdens de les en volg je vooruitgang nauwkeurig op de nieuwste generatie fietsen voor maximale motivatie. Daarnaast kun je op de nieuwste generetie fietsen exact je progressie volgen. Zo blijf je gedurende de workout gemotiveerder dan ooit!

Neem contact met ons op

BijHoen streeft ernaar om sporten toegankelijk te maken voor iedereen. Ongeacht je leeftijd, fitnessniveau of achtergrond, onze faciliteiten en deskundige begeleiding helpen je om je doelen te bereiken en een gezondere levensstijl te omarmen. Kom langs bij BijHoen en ontdek ons eigen Cycle Center!