Ga naar hoofdinhoud

Bij BijHoen draait alles om fitness op maat, waarbij we streven naar een gezonde en actieve levensstijl voor al onze leden. Onze moderne fitnessfaciliteiten zijn ontworpen om een breed scala aan trainingsmogelijkheden te bieden, zodat zowel beginners als gevorderde sporters hun doelen kunnen bereiken.

Persoonlijke gratis begeleiding

Bij ons staat persoonlijke begeleiding centraal. Onze ervaren trainers staan klaar om je te helpen met het opstellen van een Persoonlijk Plan dat aansluit bij jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, of gewoon fit wilt blijven, BijHoen heeft de expertise om je te begeleiden op je fitnessreis.

Moderne fitnessapparatuur

Bij BijHoen vind je een ruim aanbod aan moderne fitnessapparatuur, inclusief cardio-apparaten, krachttoestellen en functionele trainingsruimtes. Onze cardio-apparaten zijn voorzien van HD touchscreen beeldschermen, waarmee je gratis streamingsdiensten kunt gebruiken, digitale televisie kunt kijken of kunt sporten via Virtual Active, waarbij je door een virtueel landschap navigeert. Alles is naadloos geïntegreerd met de BijHoen App. De krachttoestellen zijn eveneens uitgerust met displays die het aantal herhalingen en de trainingstijd weergeven. De krachtzone bevindt zich op een strategische plek, namelijk in het hart van het FitnessTheater. Hierdoor kun je gevarieerde en effectieve workouts uitvoeren die bijdragen aan het verbeteren van je algehele conditie en gezondheid.

Maak ook kennis met dé fitness innovatie van dit moment, BijHoen360. Al je trainingsresultaten worden realtime opgeslagen in jouw persoonlijke app én er vindt een maandelijkse lichaamsanalyse plaats. Zo heb je te allen tijde inzicht in je vooruitgang. Van kracht tot conditie en spiermassa tot vetpercentage.

Groepslessen

Daarnaast bieden we diverse groepslessen aan, zodat je kunt genieten van de dynamiek en motivatie die ontstaat in een groepsomgeving. Of je nu de voorkeur geeft aan intensieve workouts zoals spinning of liever ontspant met yoga, BijHoen heeft voor ieder wat wils.

Neem contact met ons op

BijHoen streeft ernaar om fitness toegankelijk te maken voor iedereen. Ongeacht je leeftijd, fitnessniveau of achtergrond, onze faciliteiten en deskundige begeleiding helpen je om je doelen te bereiken en een gezondere levensstijl te omarmen. Kom langs bij BijHoen en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen op weg naar een gezonder en fitter leven.