Ga naar hoofdinhoud

Wil je vet kwijtraken (afvallen of afslanken) of je spieren verstevigen? Bij FitnessBijHoen in Brunssum zijn er verschillende begeleidingsprogramma’s bedoeld voor mensen die zich beter willen voelen in hun eigen lichaam. Voor de één betekent dit 10 kilo afvallen, voor de ander juist kilo’s bijkomen. Weer een ander heeft het ideale gewicht, maar komt energie tekort of heeft een ongezond gevoel. Welke van de onderstaande drie begeleidingsvormen past het beste bij jou?

 

1. Fitnessbegeleiding bij FitnessBijHoen

2. Personal Training: van voeding tot beweging (incl. voedingsadvies)

3. Small Group Personal Training (incl. voedingsadvies)

 

1. Fitnessbegeleiding bij FitnessBijHoen

Bij reguliere fitnessbegeleiding maakt een gecertificeerde FitnessCoach een Persoonlijk Plan dat aansluit op de doelstellingen die je wilt behalen. Met dat trainingsschema ga je vervolgens zelfstandig aan de slag waarna je, vaak na 8 weken, terugkomt bij de FitnessCoach om je programma aan te passen. Dit blijf je herhalen totdat je jouw doel bereikt hebt. In veel fitnesscentra betaal je deze begeleiding per sessie. Bij FitnessBijHoen is deze vorm van begeleiding onbeperkt en gratis voor alle leden. Dit is een geweldige manier om planmatig en verantwoord aan de slag te gaan om je doelen zelfstandig te bereiken.

 

2. Personal Training (incl. voedingsadvies)
Waar je bij reguliere fitnessbegeleiding jezelf moet motiveren, staat een Personal Trainer (PT) continu naast je. Een gecertificeerd PT’er is ook verder opgeleid, bij FitnessBijHoen zijn ze zelfs internationaal NASM gecertificeerd. Naast andere en gevarieerdere trainingsvormen word je, afhankelijk van de doelstelling, ook op je voeding begeleid. De PT’er begeleidt dus één-op-één op beweging en voeding (100% focus) en is de harde stok achter de deur om er voor te zorgen dat je jouw doelen bereikt. Dat maakt PT tot de meest effectieve vorm van begeleiding. Daar waar reguliere fitnessbegeleiding gratis is voor alle leden van FitnessBijHoen, zit er aan PT een apart kostenplaatje (afhankelijk van de trainer en de frequentie).

 

3. Small Group Personal Training (incl. voedingsadvies)

Naast één-op-één Personal Training kun je ook begeleiding krijgen in een kleine groep. Van voeding tot training, deel de kosten van een Personal Trainer met een kleine groep! Wat houdt Small Group PT in:

– NASM gecertificeerde Personal Trainer
– Één keer per week trainingssessie van 60 minuten
– Kracht & conditie training
– Elke week gewichtsmeting
– Elke maand een Body Composition Analyse (vetpercentage, spiermassa, BMI etc.)
– Elke maand een omvangsmeting
– Periodiek bijhouden van persoonlijk voedingsdagboek (afhankelijk van je doelstelling).

Doordat je met Small Group PT de kosten met elkaar deelt bedragen de kosten slechts € 69,- per maand!

 

Meer informatie over één van de bovenstaande afslank programma’s? Bel 045-5600760 of vul dan het onderstaande formulier in voor meer informatie!

 

[box]

Ik wil hardlopen!


Door het onderstaande formulier in te vullen kun je jezelf aanmelden voor deze activiteit.

[/box]