bijhoencoach

app

De BijHoenCoach App

Met de lancering van de BijHoenCoach App gaan we next level op het gebied van digitale begeleiding. Al je trainingsresultaten worden realtime opgeslagen. Zo check je altijd en overal snel en gemakkelijk je vooruitgang. Van kracht tot conditie en van spiermassa tot vetpercentage. Is de eindstreep tot jouw ambities in zicht of moet je nog een schepje erbovenop doen? Het antwoord vind je in de volledige gratis BijHoenCoach App. Daarnaast is de app volledig connected met al je favoriete workouts. In de BijHoenCoach App komt alles samen.

Persoonlijk trainingsplan

Je FitnessCoach zet een voor jou persoonlijk trainingsplan klaar in de app. De app neemt jou vervolgens op overzichtelijke wijze mee door het programma en laat met bewegend beeld zien hoe je het beste uit iedere oefening haalt. Naast jouw persoonlijke trainingsprogramma beschikt de app ook over algemene trainingprogramma’s, waar je zelf mee aan de slag kunt. Thuis of bij ons op locatie. Tot slot is het ook mogelijk om je eigen custom trainingen te maken en op te slaan. Een training volledig afgestemd op jouw wensen en ambities.

Workout Tracking

De BijHoenCoach app biedt de mogelijkheid om de voortgang van iedere training bij te houden. Ben jij aan het trainen op één van onze connected apparaten zoals de cardio apparatuur of  BijHoen360? Dan worden jouw trainingsresultaten automatisch opgeslagen in de app. Track je jouw training, indoor of outdoor, via een andere app zoals Apple, Strava, Runkeeper of Polar? Koppel de app eenmalig en houd alle activiteiten bij op één centrale plek.

Challenges

Houd jij wel van een uitdaging en wil je graag het uiterste uit je training halen? Doe dan mee met de BijHoen Challenges! Challenges die op oneindig veel verschillende manieren kunnen worden ingevuld. Van aantal kilocalorieën tot het aantal bezoeken tot afgelegde afstand. Daag elkaar uit via de BijHoenCoach App en haal het beste uit jezelf én jouw trainingspartner. Zo verleggen jullie samen jullie grenzen!

Nog geen lid van onze club?