Keuze uit maar liefst 39 lidmaatschappen

Word lid bij BijHoen

Als eerste fitnesscentrum in Limburg de nieuwste generatie fitnessapparatuur

Lidmaatschap

Zoveel mensen zoveel wensen… Ons antwoord? Een keuze uit maar liefst 39 lidmaatschappen! Waarom zou je ook maar één euro teveel betalen? Bij BijHoen is fitness en wellness zoals het moet zijn: een oplossing op maat met een lidmaatschap dat op jouw behoefte aansluit.

Wij helpen je!

Onze grootste service, namelijk de vele lidmaatschapsmogelijkheden, is direct ook het lastigste om te begrijpen. Vandaar dat we een uitgebreid informatieteam hebben (onze Ledenservice) welke graag tijd vrij maakt om u alles vrijblijvend uit te leggen. Zo bent u ervan verzekerd dat u het juiste lidmaatschap met de juiste prijs kunt vergelijken! Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak maken voor een rondleiding.

Contracten

Wil je eerst uitproberen? Wil je een langer contract? Of wil je liever helemaal geen contract? Er zijn ongelofelijk veel mogelijkheden om sportief of ontspannend aan de slag te gaan. Wij zijn van mening dat je bij ons lid moet blijven omdat je het naar je zin hebt in onze club en niet vanwege een contract. Vandaar dat wij ook lidmaatschappen hebben die je maandelijks kunt opzeggen.

Nog geen lid van onze club?