Ga naar hoofdinhoud

De zomer staat voor de deur en de zwembroeken en bikini’s mogen weer uit de kast. Hoog tijd om de algehele conditie op pijl te brengen. Heb je geregeld gesport, maar heb je de laatste tijd niet genoeg discipline gehad? Heb je wel een goede basisconditie maar wil je nog even die laatste kilo’s er af? Wil je die spierlijnen wat zichtbaarder maken voor de zomer? Dan is het BodyBoost programma helemaal wat voor jou!

 

Deze 8 weekse cursus zal je in vorm brengen voor de zomer. Even er flink tegen aan en alles op alles om je lichaam in vorm te krijgen onder goede begeleiding en een verantwoord trainings- en voedingsprogramma. Zo ga je  3 keer per week 45 minuten sporten, waarvan minimaal 1 keer per week onder leiding van een gecertificeerd Personal Trainer (small group Personal Training). Daarnaast krijg je een volledige Body Composition meting (o.a. vet-, ontvang en spiermassameting) in week 1, 4 en 8 om de voortgang te controleren. Ook ga je aan de slag met een gepersonaliseerd voedingsschema. Ga jij de uitdaging aan?

 

De BodyBoost is verkrijgbaar vanaf € 79,- voor leden. Niet lid van de club? Vraag dan naar de mogelijkheden voor niet-leden. Meld je vandaag nog aan en neem contact op met de ledenservice via 045-5600760 of via [email protected].

 

[box]

Ik meld me aan!


Door het onderstaande formulier in te vullen kun je jezelf aanmelden voor deze activiteit.

[/box]