Ga naar hoofdinhoud

Fit het nieuwe jaar 2017 in? Hoog tijd om de algehele conditie op peil te brengen. Heb je geregeld gesport, maar heb je de laatste tijd niet genoeg discipline gehad? Heb je wel een goede basisconditie maar wil je nog even die laatste kilo’s er af? Wil je die spierlijnen wat zichtbaarder maken voor de start van 2017? Dan is het BodyBoost programma helemaal wat voor jou!

 

8 weekse cursus
Deze 8 weekse cursus zal je in vorm brengen voor het nieuwe jaar 2017. Even er flink tegen aan en alles op alles om je lichaam in vorm te krijgen onder begeleiding en een verantwoord trainings- en voedingsprogramma. Zo ga je 3 keer per week sporten, waarvan minimaal 1 keer per week onder leiding van een NASM gecertificeerde Personal Trainer (small group Personal Training). Daarnaast krijg je een volledige Body Composition meting (o.a. vet- en spiermassameting) in week 1 en 8 om de voortgang te controleren en wekelijks een gewichtsmeting. Ook ga je aan de slag met een gepersonaliseerd voedingsschema. Ga jij de uitdaging aan?

 

Aanvang van de Winter BodyBoost is op woensdag 2 november. De groepstraining is elke woensdag van 19.15 uur tot 20.15 uur.
De Winter BodyBoost kost € 99,- voor leden en € 149,- voor niet leden. Meld je vandaag nog aan en neem contact op via onderstaand formulier.

Ik meld me aan!


Door het onderstaande formulier in te vullen kun je jezelf aanmelden voor deze activiteit.