Ga naar hoofdinhoud

Ben jij in voor een uitdaging? Wat dacht je van een wandeltocht van maar liefst 80 km? Doe dan met FitnessBijHoen mee aan de de grootste Kennedy-Mars van Nederland op Paaszaterdag 4 april 2015!

 

Wat is de Kennedy-Mars?

In 1963 liepen zeven jongens en drie meisjes van het Bisschoppelijk College in Sittard, naar Amerikaans voorbeeld, de eerste Kennedy-Mars in Nederland. 80 km wandelen in 20 uur tijd. Een prestatie van formaat! Sindsdien vindt de Kennedy-Mars Sittard ieder jaar rond Pasen plaats. De Kennedy-Mars Sittard is daarmee de oudste Kennedymars van Nederland. In 2015 loopt FitnessBijHoen mee aan de 52e Kennedy-Mars Sittard. Loop jij met ons mee?

 

Voor wie?

FitnessBijHoen loopt met de Kennedy-Mars mee met recreatieve wandelaars (beginnend en gevorderd) die het leuk vinden om de 80 km uitdaging aan te gaan. Met een groep deelnemen aan zo’n evenement is natuurlijk veel leuker dan wanneer je alleen deelneemt.

 

Kosten?

De inschrijfkosten voor de Kennedy-Mars bedragen € 15,- en hiervoor krijg je het het volgende aangeboden:

 Gratis deelnemen aan de vier trainingen.
 Begeleiding en volgauto vanuit FitnessBijHoen.
 Alle faciliteiten vanuit de Kennedy-Mars (zie http://www.kennedymars.org/)
 Aandenken Kennedy-Mars

 

Trainingen

De trainingen van FitnessBijHoen zijn optioneel. Je kunt zelf kiezen of je mee traint met de groep, of dat je individueel traint. Let wel op: we raden ten strengste af om de Kennedy-Mars ongetraind te lopen. We raden minimaal de volgende trainingen aan:

 

– Wandel enkele keren twee uur.

– Volg hierna ongeveer de volgende opbouw: 20 km – 30 km – 35 km – 40 km

– Als laatste training minimaal 50 km.

 

Dit kun je individueel doen, maar al die tijd alleen lopen is natuurlijk niet zo gezellig. We trainen daarom ook met de groep op de volgende dagen:

 

Woensdag 18 februari – Kennedy-Mars Training – 20 KM

Woensdag 4 maart – Kennedy-Mars Training – 30 KM

Zondag 15 maart – Kennedy-Mars Training – 40 KM

Zondag 22 maart – Kennedy-Mars Training – 50 KM

Zaterdag 4 april – Kennedy-Mars – 80 KM

 

Meedoen

Wil je met FitnessBijHoen meedoen aan de Kennedy-Mars op zaterdag 4 april 2015? Vul dan het onderstaande inschrijfformulier in! Inschrijven kan tot 10 maart 2015.

 

[box]

Ik meld me aan!


Door het onderstaande formulier in te vullen kun je jezelf aanmelden voor deze activiteit.

[/box]