Ga naar hoofdinhoud

Het is moeilijk om als sportfanaat geen fan te zijn van Insanity! Bij FitnessBijHoen is deze groepsles ook erg populair. Er vallen 3 groepslessen binnen de “Insanity” categorie. Welke is jouw favoriet?

 

[box type=”shadow”]

GladiatorWorkout | The INSANITY edition

Elke maandagavond om 21.05 uur en vrijdagavond om 20.25 uur: GladiatorWorkout! Deze les is de overtreffende trap van INSANITY. Veel oefeningen in een hoog tempo. Een workout waarbij zelfs de grootste “sports addict” drie keer moet slikken!

 

Proefles aanvragen
Meer informatie
[/box]

 

[box type=”shadow”]

Bootcamp

Elke woensdagavond om 19.45 uur: Bootcamp! Deze buitentraining combineert het beste van twee werelden: conditioneel (hardlopen) en krachttraining (functionele oefeningen). Wanneer je 15 minuten aan één stuk kunt hardlopen kun je al mee. Train mee in de buitenlucht op kracht en snelheid.

 

Proefles aanvragen
Meer informatie
[/box]

 

[box type=”shadow”]

FightingFit

Elke maandagavond om 18.30 uur: FightingFit!  Een conditietraining op basis van bewegingen uit verschillende vechtsporten. Niet alleen intensieve en explosieve, maar ook rustige en ontspannende bewegingen worden uitgevoerd, gericht op evenwicht, concentratie en coördinatie.

 

Proefles aanvragen
Meer informatie
[/box]