Ga naar hoofdinhoud

Beste leden,

 

Verschillende lidmaatschapsgroepen maken gebruik van onze faciliteiten. Van individuen tot groepen, van revalidaties tot topsporters, van baby’s tot senioren. We zijn blij dat we voor iedereen een thuishaven kunnen zijn om hun doelstellingen te behalen en dat iedereen op een prettige manier met elkaar gebruikt maakt van onze faciliteiten.

 

Graag willen we alle sport-leden er op attent maken dat er zwemlessen voor kinderen zijn zoals vermeld op het groepslesrooster. Deze lessen duren een uur. Houd er rekening mee dat er aan het einde van deze les kinderen/ouders gebruik maken van de douchefaciliteiten en er een piekmoment in de kleedruimte/douches is van ongeveer 10 minuten. We adviseren daarom alle sport-leden om tot 15 minuten na de zwemles geen gebruik te maken van de douches. Zo kunt u in alle rust gebruik maken van de faciliteiten. Op deze manier hebben zowel u als de kinderen een prettige douche-ervaring.

 

Hartelijk dank voor uw begrip en medewerking.

 

PS: Op zondag 3 juli 2016 om 10.30 uur is er een LedenForum gepland: een informele bijeenkomst met de directie/management en leden om de doorontwikkeling van de club te bespreken. Heeft u ideeën over hoe het beter kan? Heeft u opmerkingen of vragen betreft de club? Meld dan uw bezoek vooraf even aan via de receptie, via onderstaand formulier of via [email protected] en doe mee!

 

 

[box]

Ik meld me aan!


Door het onderstaande formulier in te vullen kun je jezelf aanmelden voor deze activiteit.

[/box]