Even tijd voor jezelf?

Kom naar de BijHoen Ladies Night op woensdag 14 oktober! Deze avond staat helemaal in het teken van pure verwennerij en ontspanning. Schakel af tijdens de groepsles Pilates. Geniet daarna van een heerlijk 3 gangen menu, inclusief een bijpassende cocktail. En sluit de avond volledig ontspannen af met een massage en een bezoek aan de saunafaciliteiten.

Inclusief

  • Ontvangst met bubbels
  • Groepsles Pilates van 30 minuten
  • Een 3 gangen menu
  • Eén bijpassende cocktail
  • Saunabezoek waarbij er gebruik gemaakt mag worden van alle saunafaciliteiten
  • Ontspanningsmassage van een kwartier

Exclusief

  • Badjas, slippers en handdoek
    Het is wel mogelijk om deze spullen bij ons te huren
  • Overige dranken (fris, andere alcoholische dranken zoals o.a. wijn)

Inschrijven kan tot en met 9 oktober!
Let op: het dragen van badkleding tijdens Ladies Night is verplicht!

Workout

18.00 - 18.30

Vergeet even alle stress en schakel af met een groepsles Pilates. Pilates helpt bij het versterken en in conditie houden van de spieren. Je bent bezig met zowel lichamelijke als geestelijke inspanning tijdens deze trainingsmethode. Sterkere spieren, balans, een betere houding, maar ook mentale én fysieke rust: Pilates is een inspannende ontspanningsles.

Enjoy

18.45 - 20.15

Al wat tot rust gekomen? Dan is het nu tijd om te genieten! Je krijgt een 3 gangen menu mét een bijpassende cocktail. Onze signature cocktail is een smaakexplosie die je versteld laten staan. Laat jezelf verrassen en ontdek hoe lekker zo’n trendy klassieker kan zijn!

Relax

20.15 - 23.00

De Boutique Spa van BijHoen is een plek waar genieten en ontspannen voorop staat. Kom in balans, laat alles los en voel je goed. Van binnen én buiten. Heerlijk relaxen en even nergens aan hoeven denken. Neem een duik in het zwembad, stimuleer de bloedsomloop met het dompelbad en reinig de huid in het Turkse stoombad.

Massage

20.15 - 23.00

Kom helemaal tot rust dankzij een heerlijke ontspanningsmassage! De spieren ontspannen doormiddel van zachte strijk- en kneedbewegingen, waardoor de structuur van het onderhuids bindweefsel losser wordt gemaakt. Massages werken niet alleen ontspannend, maar je raakt er ook nog eens afvalstoffen mee kwijt waardoor je lichaam soepel en energiek voelt.

Nog geen lid van onze club?