Even tijd voor jezelf?

Kom naar de BijHoen Ladies Night op woensdag 15 februari! Deze avond staat helemaal in het teken van pure verwennerij en ontspanning. Schakel af met een glaasje bubbels bij ontvangst en een heerlijke massage. Geniet vervolgens van een heerlijk menu in Italiaanse sferen. En sluit de avond volledig ontspannen af met een bezoek aan de saunafaciliteiten en late night snack met bijpassend drankje. Geniet van deze heerlijke avond voor €47,50. Aanmelden kan bij De Lobby of neem contact met ons op via: 045-5600760

Inclusief

  • Ontvangst met bubbels
  • Massage
  • Menu in Italiaanse sferen
  • Late night snack met bijpassend drankje
  • Saunabezoek waarbij er gebruik gemaakt mag worden van alle saunafaciliteiten

Exclusief

  • Badjas, slippers en handdoek (het is wel mogelijk om deze spullen bij ons te huren)
  • Overige dranken (fris, andere alcoholische dranken zoals o.a. wijn)

Ook niet-leden zijn welkom tijdens deze avond en inschrijven kan tot en met 8 februari!

Workout

17:00 - 18:30

Vergeet alles van de dagelijkse drukte zodra je bij ons tussen 17:00 – 17:30 uur wordt ontvangen met een glaasje bubbels. Na het gezamenlijk drinken van dit welkomstdrankje zullen we starten met een 30-minuten workout.

Enjoy

18:30 - 20:00

Al wat tot rust gekomen? Dan is het nu tijd om te genieten! Laat je in de watten leggen tijdens een heerlijk diner en waan je tot het prachtige Italië. Tijdens het diner krijg je een 2 gangen menu geïnspireerd door Italië.

Relax

20:00 - 22:00

De Boutique Spa van BijHoen is een plek waar genieten en ontspannen voorop staat. Kom in balans, laat alles los en voel je goed. Van binnen én buiten. Neem een duik in het zwembad, stimuleer de bloedsomloop met het dompelbad, reinig de huid in het Turkse stoombad en geniet van een heerlijke ontspanningsmassage.

Late night snack

21:00 - 22:00

Even een pauze tussen het sauna bezoek? Geniet van onze heerlijke late night snack met bijpassend drankje en neem heerlijk plaats in een van onze loungestoelen!

Nog geen lid van onze club?