Ga naar hoofdinhoud

Na het succes van afgelopen jaar herhaalt FitnessBijHoen deze zomer de ludieke strandbal-actie. Alle leden kunnen gratis een FitnessBijHoen strandbal ophalen bij de receptie. Deze strandbal is niet alleen een cadeautje, je kunt deze ook gebruiken om gratis kaarten naar GaiaZOO te winnen via de strandbalactie!

 

Maak een ludieke vakantiefoto waarop de FitnessBijHoen strandbal met logo te zien is en post deze op facebook (vergeet niet FitnessBijHoen te “taggen”). Heb je geen Facebook? Mail dan de foto naar [email protected] of geef er eentje af bij de receptie. De ludiekste, grappigste, mooiste foto wint de prijs! Op het strand met de bal? Of in Oostenrijk in de bergen? Maak je foto, zet hem online en win mooie prijzen!

 

Strandbal-web

 

De actievoorwaarden:

1.   De eerste 1.000 leden krijgen een gratis strandbal (op=op).
2.   Maximaal één strandbal per persoon.
3.   De foto kan “ingeleverd” worden op de volgende 3 manieren:
–  Post een foto via Facebook en tag FitnessBijHoen hierin (zodat FitnessBijHoen deze kan zien).
–  Door een foto te mailen naar [email protected]
–  Door een foto in te leveren bij de receptie van FitnessBijHoen
4.   Foto’s kunnen ingeleverd worden tot 1 september 2014. Op deze dag maken we de prijswinnaars bekend.
5.   Door het inleveren of “posten” van een foto geef je FitnessBijHoen het recht deze foto te mogen publiceren.
6.   FitnessBijHoen behoudt zich het recht voor om de actie, naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving, te beëindigen, te onderbreken of te wijzigen en/of de actievoorwaarden en/of de prijzen te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen. Over de uitslag van de actie kan niet worden gecorrespondeerd.