Ga naar hoofdinhoud

Woensdag 18 november hebben maar liefst 28 kinderen hun Zwem A, B of C diploma gehaald. Wij willen de kinderen van harte feliciteren met het super resultaat en heel veel zwemplezier toewensen.

 

Wegens de veel behaalde zwemdiploma’s zijn er plekken vrij gekomen in het zwemlesrooster waardoor er per direct plek is voor ABC-zwemles!  Maak van deze kans gebruik door vandaag nog je zoon of dochter aan te melden voor zwemlessen voor het diploma A, B en/of C!

 

Zwemlessen bij FitnessBijHoen in Brunssum

Het Zwem-ABC bestaat uit drie Nationale Zwemdiploma’s: A, B en C. De zwemdiploma’s A en B zijn waardevolle tussenstapjes, maar wie het zwemdiploma C op zak heeft is een echte vriend van het water geworden. Die kan zich dan goed redden in moderne zwembaden en bij activiteiten in, op en aan het water. Bij FitnessBijHoen bestaan de groepen uit maximaal 8 kinderen. De kosten bedragen € 54,50 per maand (eenmalig € 24,95 bij inschrijving voor administratie en pasje). De minimumleeftijd voor deelname is 4 jaar. Nog geen 4 jaar, maar wil je wel zwemmen? Klik dan hier voor meer informatie over baby en peuterzwemmen op dinsdagavond.

 

[box]

Ik meld me aan!


Door het onderstaande formulier in te vullen kun je jezelf aanmelden voor deze activiteit.

[/box]