Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe maand, nieuwe FunXtion training! Nog 4 dagen voordat december van start gaat. Heb jij al eens meegedaan aan de FunXtion trainingen?
Wat is FunXtion?
Een speelse, leuke en uitdagende fitnesservaring! Het volhouden van je fitnesstraining wordt nu heel eenvoudig, simpelweg omdat het super leuk is. FunXtion heeft alles: kettlebells, power bags, snelheidsdrills, boksen en nog zoveel meer. Ga aan de slag met de programma’s die je niet alleen flink aan het werk zetten, maar ook plezier laten beleven! Ga helemaal op in de complete FunXtion ervaring. Werk aan kracht, spieruithoudingsvermogen, cardio conditie, ‘core strength’ en verbrand ongelofelijk veel calorieën.
FunXtion is een nieuwe fitnessactiviteit die in kleine groepen wordt uitgevoerd onder begeleiding van een personal coach. Bij FunXtion staat functioneel trainen centraal. Er zijn 6 zones waarin je een ander onderdeel van je lichaam traint. Elke oefening duurt 30 seconden en daarna heb je 30 seconden rust. In totaal ben je 30 minuten bezig en verbrand je wel 500 calorieën! Door het individuele karakter van de oefeningen maakt FunXtion geschikt voor iedereen: van beginners tot gevorderden en van jong tot oud.
Meer informatie of wil je een keer deelnemen, vul dan onderstaand contactformulier in.

Ik wil hardlopen!


Door het onderstaande formulier in te vullen kun je jezelf aanmelden voor deze activiteit.