Ga naar hoofdinhoud

Heeft u uw 6 maanden gratis lidmaatschap al verdiend? Veel leden hebben al positief gereageerd op onderstaande actie en al gebruik gemaakt van deze unieke mogelijkheid. Ook u kunt er nog gebruik van maken, over 13 dagen loopt de actie af!

 

U kunt 6 maanden gratis lidmaatschap verdienen door mee te doen met de “Leden Werven Leden” actie van FitnessBijHoen! Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is uw enthousiasme over de club te delen met uw familie, vrienden en kennissen. Als lid kunt u gratis 3 introducés meenemen naar de club om samen te sporten. Indien uw introducés na deze proefles direct lid willen worden verdient u:

 

1 MAAND GRATIS SPORTEN VOOR UW 1E INTRODUCÉ

2 MAANDEN GRATIS SPORTEN VOOR UW 2E INTRODUCÉ

3 MAANDEN GRATIS SPORTEN VOOR UW 3E INTRODUCÉ

IN TOTAAL 6 MAANDEN GRATIS SPORTEN!

 

Een introducé kan max. 1 keer worden geïntroduceerd. De gratis maanden worden alleen aan het bestaande lid toegekend en wanneer de introducé zich direct na de proefles inschrijft. De actie is geldig t/m 17-01-2016. De club behoudt zich het recht voor om personen te weigeren. Let op: Introducés dienen minimaal een halfjaarlidmaatschap af te sluiten (dit om misbruik van de actie te voorkomen). Het ledenhandboek is van toepassing.

 

Wilt u gebruik maken van deze actie of heeft u meer informatie nodig vul dan onderstaand formulier in.

 

[box]

Ik wil hardlopen!


Door het onderstaande formulier in te vullen kun je jezelf aanmelden voor deze activiteit.

[/box]